Vaderdag in Winkelstad Hardenberg

Zondag 20 juni is het Vaderdag! Je hoeft niet ver van huis te zoeken naar het perfecte Vaderdag cadeau. In Hardenberg scoor je voor elke vader wel iets leuks! Hieronder een lijstje met 10 cadeautips voor vaderdag. Missen we er nog eentje? Deel het gerust met ons.

1. LET THE SUN SHINE

Met dit heerlijke weer kan een goede zonnebril niet ontbreken. In het centrum van Hardenberg zijn meerdere opticiens waar je uitermate goed zou kunnen slagen. Dan kan jij zondag shinen met je mooie cadeau!

2. GADGETS

Welke vader is er niet gek op; gadgets. Voor mannen die van praktische tools of grappige gadgets houden, heeft Winkelstad Hardenberg een hele gereedschapskist vol originele geschenken. Je kunt denken aan scheerapparaten, draadloze speakers, tablets, maar ook bijvoorbeeld handige kantoorartikelen, mini ventilator, powerbank, minidrone of een apple Airtag? Check het gerust in één van onze winkels in Winkelstad Hardenberg!

3. NIEUWE GARDEROBE

Juist! Bij Vaderdag denk je ook meteen aan een nieuw shirt of blouse. In Winkelstad Hardenberg zit je dan goed! Denk bijvoorbeeld aan Blauwe Shop, Martin Menswear, Veurink Mode en Hoogeveen Mannenmode. Dit zijn dé herenspeciaalzaken van Hardenberg en zij weten als geen ander waar je vaders blij mee maakt. Ook bij de modezaken als Ter Stal, Okay, Hema, Tuunte en kan je uitermate goed kan slagen voor je vader.

4. HARDENBERGSE CADEAUBON

Vind je het leuk als je vader zelf iets kan uitzoeken of vind je het zelf lastig om te kiezen? Dan is de Hardenbergse Cadeaubon van Winkelstad Hardenberg een mooie idee. Met deze cadeaubon kun je vader zelf kiezen uit één van de vele cadeaus die in de winkelstad zijn te vinden. Een overzicht van de deelnemende bedrijven, vind je hier. Wil je direct een cadeaubon aanschaffen? Bestel hem dan gemakkelijk via de website. Of koop de cadeaubon bij het Informatiepunt Regio Hardenberg.

5. LOKAAL DRANKJE: Hard’nbarger Stroppen

Wat dacht je van ‘Hard’nbarger Stroppen’?! Gevaarlijk lekker en zeker weten dat deze ook bij jouw vader in de smaak valt! Nu te koop bij: Olivier Wijnhandel & SlijterijGall & Gall ,  Slijterij De Schenckerij

6. BIBLIOTHEEK CADEAUABONNEMENT

20 juni #Vaderdag! Verras je vader met een #Bibliotheek cadeau-abonnement. Voor € 12,50 kan hij drie maanden lang alle boeken, e-boeken en (online) tijdschriften lezen die hij wil. Ook kan hij luisterboeken en dvd’s lenen en gratis leerzame cursussen volgen. Gun jij je vader dit mooie cadeau? Bel of mail ons: 0523-270271 [email protected]

7. STREEKHUUS

Ook voor Vaderdag kun je bij het Streekhuus terecht voor een leuk pakket. Een streekbiertje, kaas, droge worst, nootjes en knabbels, Hardenbergse mosterd, chocolade in alle vormen en maten en met leuke teksten. En wat vind je van een originele doppenvanger met koeienkap, trekker, kip of varken, gevuld met lekkere streekbiertjes?!

8. Cadeaubon van de Koffiepot met een lekker minigeurtje van DA

Verras je vader met een leuke cadeaubon van de Koffiepot. Bij elke cadeaubon vanaf 15 euro ontvang je een lekker minigeurtje van DA Drogisterij Santé erbij.

9. ZWEMSHORT

Met dit warme weer is een zwembroek een goed cadeau! Bij meerdere winkels hebben ze een leuke actie…Bij LIVERA HARDENBERG kun je zelfs een zwembroek winnen. Kijk op:  Livera Peddemors Hardenberg | Facebook

Extra tipje: Wist je dat er zelfs een twinning zwembroeken zijn? Best schattig als vader en zoon zo’n zelfde zwembroek dragen, toch?!

10. ZOMERS GEURTJE

Parfum is misschien cliché, maar heel veel vaders zijn blij met een lekker geurtje. Met de zomer op komst liggen er weer talloze nieuwe parfums in de schappen. Nog op zoek naar een heerlijke mannen parfum? De diverse parfumeriewinkels van Hardenberg hebben voldoende keuze!