Locatie De Koffiepot
Website Webshop
Lunchroom

De Koffiepot

Altijd tijd voor iets lekkers !

Op een prachtige locatie in het centrum van Hardenberg vind je lunchroom De Koffiepot. Het bloeiende bedrijf is een begrip in de Hardenbergse horeca. Iedere Hardenberger en menig toerist kent de weg naar de lunchroom, waar gezelligheid en kwaliteit hand in hand gaan. Op het terras of in de sfeervolle lunchroom kun je wanneer je wilt, genieten van dat wat de chef-kok dagelijks te bieden heeft. En dat is veel! Of je nu zin hebt in een luxe ontbijt, een goede kop koffie, een lunch, een high tea, een heerlijk ijsje of een diner op het zonovergoten terras; op elk tijdstip is het tijd voor iets lekkers bij De Koffiepot.

Ontbijt Begin je dag goed met een lekker ontbijt buiten de deur. Van negen tot half elf kun je bij de Koffiepot komen ontbijten. Wat je krijgt? Koffie of thee en daarnaast de keuze uit verse jus d’orange en melk of karnemelk. Een gekookt ei, divers beleg, krentenbol, croissant en desembroodje. Ga je voor luxe? Dan is er tegen een geringe meerprijs ook een uitgebreide variant te verkrijgen.

High tea Kom gezellig met vriendinnen, je moeder of collega’s en laat je verwennen! Op een etagère krijgen jullie allerlei frisse zoete en hartige lekkernijen gepresenteerd. Je drinkt daarbij uiteraard onbeperkt thee in allerlei smaken. Wel graag 24 uur vooraf reserveren.

Lunch De Koffiepot staat bekend om zijn lekkere broodjes. De keuze is zo divers en ruim dat je het niet bij één bezoek kunt laten. Proef de heerlijke lunchspecials, de luxe tosti’s of de goed gevulde sandwiches. Of kies het in de prijzen gevallen lekkerste broodje van Nederland ‘Feel the Veal’. Dat wordt smullen dus!

Lees meer

Je kunt bij ons terecht voor:


Broodjes bezorgservice

Ontbijt

vanaf €5,75

Lunch

High Tea

€18,50 p.p

De Koffiepot

Oosteinde 8, 7772 CB Hardenberg

Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00