5 april 2023

Paastips voor het paasweekend!

Aankomend weekend is het Pasen en wij hebben leuke Hardenbergse activiteiten en tips voor het paasweekend op een rijtje gezet voor je! Lees snel verder.

Een lekkere paasbrunch of paasdiner
Maak een heerlijke paasbrunch of paasdiner voor je familie of kennissen. Haal lekkere producten bij de winkels in Hardenberg! Haal bijvoorbeeld lekkere broodjes bij Bakker Bart of de Rokermolen.

Daarnaast is bakken ook altijd een goed idee! Maak je paasbrunch nog leuker met zelfgebakken taart, koekjes of brood. Het is natuurlijk ontzettend leuk om samen te bakken, maar misschien wel nóg leuker om samen te versieren! Maak bijvoorbeeld heerlijke koekjes en maak ze daarna af met verschillende kleurtjes en sprinkles in de sfeer van Pasen. Als je klaar bent kun je het lekker samen opsmullen!

Heb je geen zin om zelf aan de slag te gaan? Je bent van harte welkom bij de horeca in Hardenberg! Hier kun je lekker smullen zonder er zelf werk van te hebben. Check voor de zekerheid de openingstijden van te voren 😉

Recept voor het paasdiner
Ga jij een heerlijk paasdiner bereiden? En kun je nog wel wat inspiratie gebruiken? We hebben een heerlijk lente recept die goed geschikt is voor het paasdiner! Het is een recept voor een romige aspergesoep. Bekijk het recept hier.

Een rondje in de attracties op de Paaskermis!
Van 5 april t/m 10 april staat de Paaskermis in Hardenberg. Kom lekker shoppen in de stad en combineer het met plezier in de kermisattracties! Een gezellige activiteit voor het hele gezin!

Op je paasbest: lekker shoppen!
Wil jij er op je paasbest uitzien en ben je nog opzoek naar een leuke outfit voor Pasen? Bij de kledingwinkels in Hardenberg kun je terecht voor een mooie outfit! De voorjaarscollectie ligt alweer in de winkels dus er is keuze genoeg.

Kom gerust langs! Heb je advies nodig? De winkeliers helpen je gerust verder.

Hardenberg Buiten
Op 10 april, Tweede Paasdag, kun je samen met het hele gezin genieten op de Oldemeijer tijdens Hardenberg Buiten. Er is van 10.00 uur tot 16.00 uur een programma vol leuke buitenactiviteiten voor jong en oud!

Je kunt de dag natuurlijk heerlijk afsluiten bij een van de horecagelegenheden in het centrum van Hardenberg 😉

Paaseieren versieren en knutselen
Kook een paar eieren (het liefst wit) en zorg dat ze goed afgekoeld zijn. Nu kan je lekker verven of kleuren op de eieren helemaal zoals jij wilt. Wat dacht je van een gezichtje, konijntje of een voetbal? Maar het kan natuurlijk ook met strepen, stippen of welke creatie dan ook. Leef je vooral lekker uit!

Natuurlijk kun je ook paaseitjes gaan zoeken of gaan knutselen. Bij de winkels in Hardenberg kun je genoeg leuke tasjes vinden om de paaseitjes in te stoppen en leuke knutselspullen!

Paasvertier
Op zaterdag 8 april is een bezoekje brengen aan Hardenberg Winkelstad nog leuker, want je kan in de winkelstraten zomaar de paashaas tegenkomen! Daarnaast kan je worden geschminkt en is er een etalagepuzzeltocht met een leuke prijs.

Lekker borrelen
Wil je lekker gaan borrelen met familie en kennissen? Bij het Streekhuus kun je terecht voor heerlijke borrelpakketten! Dat wordt smullen geblazen.

Er valt dus genoeg te beleven in Winkelstad Hardenberg en het beste haal je gewoon in Hardenberg zelf! We wensen jullie een fijn paasweekend!