Tips voor de herfstvakantie!

Ondanks de lange nazomer die we gehad hebben staat de herfstvakantie al weer om de hoek. Deze herfstvakantie zijn er in Winkelstad Hardenberg weer genoeg leuke dingen te doen. Lees snel verder voor de leukste tips voor de herfstvakantie in Winkelstad Hardenberg!

1. Bioscoop

Met het steeds kouder wordende weer is het heerlijk om af en toe een dagje binnen te zijn. In plaats van thuis zitten kan je ook lekker naar de bioscoop gaan! Bekijk hier het overzicht van alle films.

2. Bezoek theater de Voorveghter

Op zaterdag 21 oktober is de voorstelling Buurman & Buurman gaan verhuizen. Hoe leuk om met deze theatershow de herfstvakantie af te trappen! Wees er snel bij voordat de kaartjes uitverkocht zijn. Je koopt ze hier.

3. Shop till you drop

In Winkelstad Hardenberg vind je een breed aanbod aan winkels. Van trendy kledingwinkels, leuke speciaalzaken, praktische winkels en alles daar tussen in, in Hardenberg kan je goed slagen! Tussen het shoppen door kan je vast wel een pauze gebruiken..

4. Een bakje koffie of een kopje thee 

Hardenberg barst van de leuke plekken om even lekker te pauzeren onder het genot van een goede kop koffie of thee met een lekkernij. Op www.winkelstadhardenberg.nl/horeca zie je een overzicht.

 

5. Kom een dagje naar Hardenberg met het OV

Kom een dagje naar Winkelstad Hardenberg met het OV! De hele maand oktober reizen kinderen namelijk gratis. Hoe fijn is dat? Meer informatie lees je hier.

6. Spooky Saturday

Zaterdag 28 oktober is het griezelig gezellig in het centrum van Hardenberg! Kom jij ook spoken met het hele gezin? 13:00 – 17:00 uur kan je komen griezelen, dus pak je bezemsteel en kom langs bij onze Spooky Saturday!

7. Bak of kook wat lekkers!

Bij het Streekhuus hebben ze allerlei producten waarmee je heerlijke baksels kan maken! Voor de ‘niet bakkers’ onder ons hebben ze ook genoeg lekkernijen. Heb je meer zin in wat warms? Dan hebben wij een heerlijk herfstig recept voor je! Je vindt ons recept voor een pompoensoep hier.

8. Haal een frisse neus tijdens kinderroute Joggem

Joggem is een kinderwandelroute van 3,5 kilometer die gaat over de overstroming van de Vecht. Tijdens deze route ontdek je meer over het Vechtpark. Door in het routeboekje meerdere vragen goed te beantwoorden, kun je de code kraken om de kluis te openen! Hierin wacht je een klein cadeautje. Het boekje is te koop bij De Koppel.