Locatie Wolwinkel voor de Sier
Website Webshop
Retail

Wolwinkel voor de Sier

Wolwinkel Voor de Sier staat voor kleur, inspiratie, een breed assortiment en veel voorbeelden. Sinds een paar maanden verkopen wij ook babykleding van het leuke en bekende merk Feetje. Dus een winkel voor baby’s, moeders, oma’s en iedereen die van haken en breien houdt.

Je vindt bij ons garen van Scheepjeswol, Lana Grossa, Papatya en Schachenmayr. Ons assortiment bestaat uit verschillende soorten garens van goede kwaliteit. De garens lopen uiteen van katoen tot acryl of een mix hiervan, tot Noorse sokkenwol of leuke kleurrijke sokkengarens. Maar natuurlijk hebben we ook heerlijke wintergarens met een mix van wol en acryl. Houd je van bont gekleurd of wil je het liever wat rustiger? Het kan bij ons allemaal.

Feetje Baby-kleding

Wist je dat je bij ons ook terecht kan voor Feetje Babykleding? We hebben een leuke basiscollectie liggen, die we regelmatig aanvullen met nieuwe items. En natuurlijk ontbreken de Feetje wafel pyjama’s niet in onze winkel. Dus heb je een kraamcadeautje nodig of wil je zelf iets voor je kleintje uitzoeken, kom dan gezellig bij ons in de winkel.

Online bestellen

In onze webwinkel kun je online bestellen, maar natuurlijk ben je ook heel erg welkom in onze stenen winkel in Hardenberg. Hier kun je alle bolletjes bekijken en niet onbelangrijk… voelen! En natuurlijk kun je bij ons allerlei ideeën en inspiratie opdoen. Ook vind je in onze winkel diverse accessoires die handig kunnen zijn voor haaksters en breisters. Welkom en voel je thuis in onze winkel of online in de webshop. Laat je inspireren in de wereld van kleur, haken en breien.

Lees meer

Wij verkopen


Whirl van Scheepjeswol

Prachtig verloop garen voor mooie omslagdoeken, sjaals of mandala's
€24,95

Milly Due van Borgo d'Pazzi.

Prachtig wintergaren voor een mooi vest
€5,90

Baby garen van Rico

heerlijk zacht garen voor vestjes, dekentjes...niet alleen voor de kleintjes
€3,20

Diverse soorten sokkenwol

Noorse maar ook ook allerlei gekleurde bollen voor de leukste happysocks v.a.
€3,95

Wolwinkel voor de Sier

Voorstraat 51, 7772 AB Hardenberg

Openingstijden

Maandag: 09:30 - 13:00
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 09:30 - 17:00
Donderdag: 09:30 - 17:00
Donderdag: 18:30 - 21:00
Vrijdag: 09:30 - 17:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00