Website Webshop
Dieren

Vegters Paw Supplies

Sinds maart 2022 is Vegters Paw supplies gevestigd in Hardenberg. Vegters heeft zich gespecialiseerd in natuurlijk gedroogde hondensnacks, supplementen en accessoires. 

De winkel van Vegters is onopvallend gelegen aan de Witte de Withstraat, bij het parkeerterrein van de Jumbo maar zeker een bezoek waard als je de beste voeding wilt voor je trouwe viervoeter.

Naast dat vegters voorziet in de primaire voedingsbehoefte van een een hond, door alleen 100% natuurlijke vleesproducten, die zonder conserveringsstoffen en smaakstoffen zijn geproduceerd te bieden hebben ze ook nog andere benodigdheden die wel enige toegevoegde middelen hebben, deze informatie staat bij elk product duidelijk aangegeven.

Natuurlijke hondensnacks zijn niet alleen erg lekker maar ook erg gezond voor een hond. Zo helpen ze het gebit schoon te houden en het tandvlees te verzorgen.

Doordat honden een ernstige behoefte hebben om te knagen is een goede harde snack ook bevorderlijk voor de geestelijke toestand van een hond. Tijdens het kluiven wordt er bij de hond een stofje aangemaakt (endorfine) waardoor de hond rustiger word. Hierdoor wordt de kans dat de hond ongewenst gedrag gaat vertonen ook vele malen kleiner.

Wil je graag meer advies over onze hondensnacks? Kom dan eens langs bij ons in de winkel. 

Bij Vegters Paw Supplies kan je terecht voor onder andere:

  • Product advies gericht op je hond
  • 100% natuurlijk gedroogde hondensnacks
  • Hypoallergene snacks
Lees meer

Vegters Paw Supplies

Witte de Withstraat 31, 7772 XV Hardenberg

Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: Gesloten