Locatie Toscana IJssalon & Chocolaterie Hardenberg
Website Webshop
Delicatesse

Toscana IJssalon & Chocolaterie Hardenberg

Toscana Hardenberg is een ijssalon en chocolaterie in één. De klant geniet van ons assortiment aan ambachtelijke ijs, koffie,- en theespecialiteiten en ons ruime assortiment aan bonbons van hoogstaande kwaliteit! Een unieke belevenis op ijs,- en chocoladegebied!

IJS

Sinds 2010 zijn wij voor de inwoners van Hardenberg DE ijssalon van Hardenberg. Toeristen die de stad en onze omgeving bezoeken kunnen de terugreis naar huis niet maken, voordat zij het ambachtelijke ijs van Toscana Hardenberg geproefd hebben.

Naast de reguliere smaken ijs, is er ook ijs voor diabetici, lactose- en glutenvrij ijs en softijs. Het wordt dan ook op ambachtelijke wijze en met veel liefde en passie van de beste natuurlijke ingrediënten gemaakt in de Toscana IJsmakerij. Dagelijks vers en zonder conserveringsmiddelen. Lekker romig en vol van smaak of fris en fruitig met echt fruit.
Ons softijs is in verschillende variaties verkrijgbaar; de klant kiest zelf de topping en de garnering en wij maken er een shuffle of sundae van.

IETS ANDERS OP TAFEL?
Denk dan eens aan onze heerlijke ijstaarten of ijsgebakjes. Je kunt ze naar eigen smaak samenstellen uit ons gehele ijsassortiment. Gelieve wel een dag van tevoren bestellen zodat we de ijstaart stevig voor je kunnen invriezen. Ook met kerst verzorgen wij graag uw kerst-ijstaart of ijsgebakjes!

MILKSHAKE IT!

Van ons softijs en onze schepijssmaken is het mogelijk om een milkshake naar wens te maken. Dit betekent dat er meer dan 50 smaken milkshakes te proeven zijn! Mixen? Kan ook; wij maken bijvoorbeeld een heerlijke bounty-milkshake door ons kokos,- en chocolade-ijs te verwerken tot een milkshake.

WE LOVE CHOCOLATE!

Chocolade is een van de meest populaire smaken in de wereld. In onze salon treft u een assortiment aan bonbons, chocolade. Wij gaan mee met de seizoenen, dus u kunt altijd terecht voor passend assortiment. U bent verzekerd van een uniek, kwalitatief en smaakvol product wat met vakmanschap is vervaardigd. Of het nu gaat om de bonbons, de chocoladespecialiteiten, u bent verzekerd van een uitmuntende smaakbeleving, een origineel design en uitstekende kwaliteit!

EN MEER….

Naast onze ijs en chocolade kunt u bij ons ook terecht voor een heerlijke Italiaanse koffie (ook to go), thee, warme chocolademelk en diversie koffie-specialiteiten.
Op zoek naar een leuk kadootje? Voor een origineel kado of kadobon kunt u ook bij ons terecht!
Wij zien u graag een keer in onze salon om u te mogen verrassen! Voor een online – impressie of bestelling kijkt u op www.toscanahardenberg.nl

Lees meer

Wij verkopen


IJstaart

vanaf
20,95

Cadeaubon

vanaf
5,00

Luxe Bonbons

Doosje vanaf
8,95

Toscana IJssalon & Chocolaterie Hardenberg

Bruchterweg 9, 7772 BD Hardenberg