Locatie Prins Sport
Website Webshop
Sport

Prins Sport

Prins sport – Gegarandeerd scoren!

Er kan er maar één de sportiefste zijn en dat is natuurlijk Prins Sport!
Met twee prachtige winkels in Hardenberg hebben Robert en Karin Prins zich samen met hun enthousiaste en vakkundige team overduidelijk op de kaart gezet.  Waar het elders in de sportzaken soms moeizaam gaat, laat Prins Sport zien dat met de juiste mensen in huis en met tijd en aandacht voor de klant, er wel degelijk gegroeid kan worden!         

Voetbalwalhalla
Het oude, vertrouwde pand aan de Helfrichstraat is omgedoopt tot een waar voetbalwalhalla. Wie zichzelf als voetballer een beetje serieus neemt, heeft zijn routeplanner op dit adres ingesteld. Of het nou om een complete outfit van één van de welbekende voetbalclubs gaat of een paar nieuwe voetbalschoenen, hier vind je absoluut wat je zoekt op het gebied van voetbal. Het enige moment dat jij nu nog buitenspel staat is wanneer je deze bijzondere speciaalzaak voorbijloopt!    

Dat oogt sportief                                                                                                                                            
Ligt jouw sportieve uitdaging elders, dan ben je in het tweede pand aan het Oosteinde meer dan welkom. In dit prachtig nieuwe onderkomen vind je alles op het gebied van de overige sporten. Nieuwe hardloopschoenen nodig? Je allereerste hockeystick? Nieuwe bespanning in je tennisracket?  Coole, nieuwe zwemshort? Of toch een paar stevige wandelschoenen? Met een ruim assortiment zit er zeker iets voor jou bij. Op een draf dus naar Prins Sport!

Lees meer

Wij verkopen


Bee Led Vest USB (geel)

€ 37,50

Voetbal

Derbystar voetbal
€ 39,99

ShoeFresh

De shoefresh reinigt en droogt. Het verwijdert nare geuren effectief. Droogt snel en efficient. Start en stopt automatisch.
€ 109,99

Prins Sport

Voorstraat 7, 7772 AA Hardenberg

Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00