Locatie Prins Sport
Website Webshop
Sport

Prins Sport

Prins sport – Gegarandeerd scoren!

Er kan er maar één de sportiefste zijn en dat is natuurlijk Prins Sport!
In Hardenberg hebben Robert en Karin Prins zich samen met hun enthousiaste en vakkundige team overduidelijk op de kaart gezet.  Waar het elders in de sportzaken soms moeizaam gaat, laat Prins Sport zien dat met de juiste mensen in huis en met tijd en aandacht voor de klant, er wel degelijk gegroeid kan worden!         

Voetbalwalhalla
Of het nou om een complete outfit van één van de welbekende voetbalclubs gaat of een paar nieuwe voetbalschoenen, hier vind je absoluut wat je zoekt op het gebied van voetbal. Het enige moment dat jij nu nog buitenspel staat is wanneer je deze bijzondere speciaalzaak voorbijloopt!    

Dat oogt sportief                                                                                                                                            
Ligt jouw sportieve uitdaging elders, dan ben je ook meer dan welkom. In dit prachtig nieuwe onderkomen vind je alles op het gebied van de overige sporten. Nieuwe hardloopschoenen nodig? Je allereerste hockeystick? Nieuwe bespanning in je tennisracket?  Coole, nieuwe zwemshort? Of toch een paar stevige wandelschoenen? Met een ruim assortiment zit er zeker iets voor jou bij. Op een draf dus naar Prins Sport!

Lees meer

Prins Sport

Voorstraat 7, 7772 AA Hardenberg

Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00