Perfect Glow

OPLADEN MET EXTRA VITAMINE D

In de winter hebben we een te kort aan vitamine D. Een van de voordelen van zonnen is dat het je vitamine D gehalte op een verantwoorde en efficiënte manier verhoogt! Perfect Glow is al sinds 2017 hét vertrouwde zonnebankadres in Hardenberg. Even een minivakantie met zon en warmte om jezelf op te laden.
Ontspannen is het sleutelwoord. Als je binnenstapt bij Perfect Glow merk je dit gelijk. Je wordt vriendelijk ontvangen en hoeft nergens meer aan te denken. In de cabines is altijd een handdoek, make-up remover, uv-bril en deodorant aanwezig. Eenmaal onder de zonnebank waan je je op een tropisch strand dankzij de aangename warmte, verkoelende ventilatie en muziek op de achtergrond.  Dankzij de verschillende typen zonnebanken in de studio is er voor iedereen een geschikte zonnebank.
​Hydration is the key
In de studio werken ze met de producten van Devoted Creations. Dit product hydrateert jouw huid optimaal, zodat je 100% effect hebt van jouw zonsessie. Deze producten zijn op basis van aloë vera.
Persoonlijk advies
Zeker weten dat je verstandig zont? De studio De consulente in de zonnestudio geeft je een persoonlijk zonadvies op basis van je huidtype.
Lees meer

Perfect Glow

Stationsstraat 1, , 7772 CG Hardenberg