Locatie Olivier Wijnhandel & Slijterij
Website Webshop
Slijterij

Olivier Wijnhandel & Slijterij

Een goede wijn, speciaalbier of fles likeur; bij Olivier Wijnhandel & Slijterij ga je nooit met lege handen de deur uit. Het assortiment is zeker niet standaard en dat maakt de wijnhandel aan de Marktstraat tot een geliefde plek voor wijnliefhebbers en speciaalbierdrinkers. 

Eigenaar Eric de Graaff (nee, hij heet geen Olivier. Hij vernoemde de winkel naar zijn hond Olivier) opende in 2017 de winkel die met houten vaten, zwart en goud sfeervol is aangekleed. “Warmte uitstralen vind ik belangrijk, net als een goed assortiment en professionaliteit.” Wijn is zijn grote passie. Wil je graag meer weten over de fles die je in je handen hebt, dan kan de wijnliefhebber je er alles over vertellen. 

Ook voor drinkers van speciaalbier is de winkel meer dan de moeite waard om even te stoppen. Heel veel verschillende soorten speciaalbier uit tal van landen als België, Rusland en Amerika vind je er en er komen regelmatig nieuwe soorten bij. 

Je favoriete wijn, een luxe champagne om het leven te vieren of een smaakvol cadeau om weg te geven, het is er allemaal. Voor een extra bijzonder cadeaupakketje zoekt Eric regelmatig de samenwerking met andere Hardenbergse ondernemers. 

Voel je welkom in de gezellige speciaalzaak, wat absoluut niet betekent dat alles er aan de prijs is. Wie de drempel over is, ontdekt de scherpe prijzen en ziet dat je ook voor de meest verkochte fles rum of voor een doodnormaal pilsje bij Olivier terecht kunt.

Lees meer

Olivier Wijnhandel & Slijterij

Marktstraat 2a, 7772 CZ Hardenberg

Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:30
Zondag: Gesloten