Website

Logtenberg Keuken & Bad

Jacco en Nancy Logtenberg hebben in juni 2023 de deuren geopend van de showroom. Samen hebben ze een uniek totaal concept bedacht om de klant van A tot en met Z te ontzorgen. En dit concept vertellen ze en laten ze zien in deze prachtig ingerichte showroom.

Mooie eigentijdse badkamers, sfeervolle keukens maar ook tegels, kranen en badkameraccessoires vind je hier. Mocht je al een poosje denken aan een douchetoilet? Deze kan je hier zien maar ook ervaren! “Alles wat we doen is maatwerk afgestemd op de klant”, vertelt Jacco.

Showroom in Voorstraat

Nancy en Jacco zijn niet alleen enthousiast over het resultaat ( inrichting en sfeer) van de showroom, maar ook over de plek aan de Voorstraat. Ze hebben bewust gekozen om in het centrum te zitten en niet op een industrieterrein, omdat dit beter aansluit bij hun werkwijze waarbij, naast professionaliteit, het persoonlijke contact, korte lijntjes en huiselijke sfeer centraal staan. “We hebben nu een showroom die past bij ons unieke concept en waar we kunnen laten zien wat we in huis hebben”, aldus Nancy en Jacco.

Lees meer

Logtenberg Keuken & Bad

Voorstraat 55, 7772 AB Hardenberg

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 21:00
Vrijdag: 09:30 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: Gesloten