Locatie LinZ Bloem & Huis 
Website Webshop
Bloemist

LinZ Bloem & Huis 

LiNZ Bloem & Huis is de nieuwe naam voor Bloemenhuis Linz. Sinds 2 juni is ze verhuisd naar het Oude Postkantoor, iets verderop in de Voorstraat dan dat ze eerst zat. En één ding kun je wel zeggen, het is fantastisch geworden!
Oude Postkantoor
“Zo’n oud karakteristiek pand, daar hoort een bloemenwinkel in” vertelt Linda. In het pand waar ze eerst zat groeide ze uit haar jasje, Linda zocht een pand met meer ruimte. Haar droom was al langer om het “Oude Postkantoor” van Hardenberg om te toveren naar een mooi Bloemenhuis. Maar dat deze droom ook echt zou uitkomen, dat had ze eerst niet gedacht! “Echt een droom die uitkomt!” aldus Linda.
Nieuwe en bekende merken 
Het nieuwe pand is veel opener en groter dan het vorige. Hierdoor komen mensen sneller binnen en iedereen die binnenkomt is vol lof! Mensen uit de omgeving, maar zeker ook vakantiegangers weten hun weg te vinden naar de winkel. Bij LinZ kun je terecht voor de vertrouwde merken zoals Still Collection en Countryfield en het nieuwe kleurrijke merk Fidrio. En uiteraard voor bloemen, vaasjes, kaarsjes en zijdebloemen. En wist je dat LinZ specialist is in bruidsboeketten en rouwboeketten?
Het bezoeken van de nieuwe winkel is zeker de moeite waard! Laat je inspireren door de creativiteit en originaliteit van deze mooie Bloem & Huis winkel. Of bezoek de webshop en bestel gemakkelijk de mooiste boeketten en bloemstukken online.
Lees meer

Verras nu iemand met een bloemetje


Plukboeket

Plukboeket groot
€ 25

Gebonden boeket

Gebonden boeket middel
€ 20

Plukboekt wit

Plukboeket wit klein
€ 15

LinZ Bloem & Huis 

Voorstraat 46, 7772 AD Hardenberg

Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 21:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00
Zaterdag: 08:30 - 17:00