Locatie Kapsalon Duo DiJo
Website
Kapper

Kapsalon Duo DiJo

Een frisse coupe, een totaal andere look of een speciale gelegenheid; bij Kapsalon Duo DiJo staan wij altijd voor u klaar. Fijn voelen en eerlijk advies staat centraal bij ons.

Kapsalon Duo DiJo bestaat volgend jaar 25 jaar en heeft in al deze jaren veel gezellige contacten opgebouwd met de klanten. Dinette en Jolanda zijn de eigenaresses en vinden het belangrijk dat medewerkers én klanten altijd met een fijn gevoel in de kapsalon zijn.

Door vele jaren ervaring geven de medewerkers eerlijk advies en luisteren ze naar de wensen van de klanten, of u alleen een knipbeurt wilt of een bruidskapsel.

Daarnaast geeft Duo DiJo jonge professionals de kans om zichzelf verder te ontwikkelen en te proeven aan het kappersvak. Leerlingen kunnen stage lopen binnen het bedrijf en zo meer ervaring op doen.

Verder heeft Duo DiJo twee keer per jaar een Goldwell kleurtraining waar de laatste trends en technieken worden uitgelicht om zo het beste resultaat voor de klanten te kunnen bieden.

Om ook thuis uw haren te kunnen verzorgen en stijlen heeft Duo DiJo een ruim assortiment met producten van Goldwell.

Heeft u vragen over uw kapsel, wilt u eens wat anders of wilt u advies? Voel u welkom om een afspraak te maken en graag tot ziens bij Kapsalon Duo DiJo!

Tel: 0523-260807
Voorstraat 57
7772 AB Hardenberg

Lees meer

Wij verkopen


Goldwell Hair Spray Forte

Goldwell Rich Repair lijn

Kapsalon Duo DiJo

Voorstraat 57, 7772 AB Hardenberg

Openingstijden

Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 20:00
Vrijdag: 08:30 - 17:30
Zaterdag: 08:30 - 12:30