Locatie Joop Kist
Website
Interieur

Joop Kist

Waar moet je eigenlijk beginnen? Wij hebben als missie om je te voorzien van het beste advies op het gebied van kleur en interieur!

We gaan na wat jouw wensen en eisen zijn en nemen dat als uitgangspunt voor de verdere stappen. Hierbij zorgen we voor een goede balans tussen alle toegepaste kleuren en materialen. Dit alles perfect afgestemd op de ruimte en jouw persoonlijkheid. Dit zorgt ervoor dat jouw huis écht als een thuis aanvoelt.

Ook kom ik graag thuis bij jou langs om een passend kleur- en interieuradvies te geven. Alles is mogelijk. Zo ook in onze dienstverlening. Wij hebben binnen Joop Kist zeer professionele allround schilders die elke schilderklus kunnen uitvoeren. Behangen, sausen, glas zetten, houtrotreparatie of verven; onze schilders ‘draaien nergens hun hand voor om’.

Daarnaast hebben wij fantastische samenwerkingsverbanden met diverse stoffeerders. Hierdoor kunnen wij jou ook voorzien van een totaaladvies inclusief raambekleding, vloeren of een karpet. Wij komen het bij je thuis inmeten en desgewenst wordt het gemonteerd.

Dus weet jij niet waar je moet beginnen? Neem contact met ons op en we gaan samen aan de slag. Zo maken we samen van jouw huis een écht thuis.

Met stijlvolle groet,

Marjan Huiskes

Lees meer

Wij verkopen


Sikkens | Lak- en muurverven

professionele verf van Sikkens direct uit voorraad leverbaar en gemengd in elke gewenste kleur

Sigma | Lakverven

Wij hebben vele grond-, en lakverven direct uit voorraad leverbaar. Klaar terwijl je wacht!

PURE | Lak- en muurverven

De kleurlijn en de producten van PURE zijn fantastisch voor in je woning. Van vergrijsde natuurtinten tot sprekende kleuren.

Kleur- en interieuradvies - GRATIS

Wanneer een interieur past bij jouw persoonlijkheid, de functie van de ruimte én de lichtinval, voelt het pas echt goed.

Joop Kist

Europaweg 33, 7772 BN Hardenberg

Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00