Locatie Intertoys Vasse
Website Webshop
Retail

Intertoys Vasse

Intertoys Vasse

Vasse al meer dan 125 jaar een begrip in Hardenberg! Vanaf 1980 aangesloten bij Intertoys hebben wij ons gespecialiseerd in speelgoed! In 2019 is de winkel vergroot tot bijna 800 vierkante meter en is daarmee één van de grootste Intertoys speelgoedwinkels in Nederland.

In 1895 werd het verplicht in te schrijven bij de KvK. Dat werd door het toenmalige warenhuis Vasse natuurlijk dan ook gedaan, maar dit was dan ook niet de start van de winkel in Hardenberg. Voor deze datum was deze verplichting er niet en er is helaas geen historie over bekend. Behalve dat de winkel er al veel langer was…..

Met het groter worden van Hardenberg en het groeien van de plaatsen in de regio werd er verder gespecialiseerd. Het warenhuis werd opgedeeld in huishoudelijke artikelen, Speelgoed, cadeau- en luxe artikelen en verf en behang.

Intertoys heeft vandaag de dag een ruim aanbod speelgoed met een collectie die veel groter is dan alleen de bekende Intertoys collectie. Zo is er bijvoorbeeld een hobbyafdeling met radiografische auto’s van het merk Traxxas die 50, 100 of zelfs 160 km/u rijden. Ook is er een dartafdeling met alles wat een echte darter nodig heeft. Ook de Lego en Playmobil afdeling zijn fors groter dan bij de meeste andere winkels.

Natuurlijk kunnen kinderen hun eigen ‘live’ verlanglijstje maken door simpelweg die dingen die ze graag willen hebben in een kratje te stoppen. Familie en vrienden kunnen dan shoppen uit dit kratje en kopen dus altijd een product dat de jarige heel erg graag wil hebben!

Kortom, Vasse Intertoys al 125 het adres voor het mooiste speelgoed 😉

Lees meer

Onder ander in onze winkel te vinden.


Lego

voor alle leeftijden

V-Tech

Voor de grote kleintjes

Traxxas

"the Fastest name in Radio Control"

Playmobil

de betovering van Playmobil

Intertoys Vasse

Bruchterweg 19, 7772BD Hardenberg

Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00