Website

Hoorn Beddenhuis

Niets fijner om dan lekker vroeg of juist heel lang in je comfortabele bed te liggen. Bij Hoorn Beddenhuis weten ze daar alles van. Niet van uitslapen natuurlijk, maar wel over hoe je de best mogelijke nachtrust krijgt. 
Al ruim veertig is Gerrie, met Kim aan zijn zijde, dé beddenspecialist in de regio. Als geen ander weet hij hoe je zo prettig mogelijk de nacht doorkomt. Met zoveel keuze op het gebied van slaapsystemen, matrassen, kussens en dekbedden, vind hij het belangrijk om uitgebreid de tijd voor je te nemen. Persoonlijk advies op maat, noemen ze dat. Zelf ervaren hoe iets voelt of ligt, zodat je de beste keus kunt maken. Je moet er tenslotte een hele tijd mee vooruit kunnen.

Lekker slapen in het ledikant
Naast matrassen en beddengoed vind je ook een ruim assortiment bedden. Natuurlijk zijn de boxsprings onverminderd populair, maar het normale ledikant is helemaal terug van weggeweest. 
Neem Steel & Stockings, makers van bijzondere ledikanten. Een 100% puur Nederlands product, gebruik makend van natuurlijke materialen. Een perfecte balans van stoer en robuust met een vrouwelijke touch. Want ja, achter dit merk gaan twee enthousiaste dames schuil. Hoe tof is dát?  Laat Hoorn daar nou een grote collectie van in de showroom hebben staan. Kom je snel eens liggen?

Lees meer

Wij verkopen


Pullman

Silverline matrassen vanaf
€699

Hoorn Beddenhuis

Stationsstraat 2, 7772 CJ Hardenberg

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10:00 - 17:30
Woensdag: 10:00 - 17:30
Donderdag: 10:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: Gesloten