Locatie Het Linnenhuys – slapen en bedden
Website
Slapen en Bedden

Het Linnenhuys – slapen en bedden

De juiste nachtrust begint bij Het Linnenhuys.

Karin & Jan zijn Het Linnenhuys gestart in april 2014. Karin is ondertussen ruim 30 jaar werkzaam in de slaapwereld en heeft haar kennis gedeeld met haar man Jan.
Als je het Linnenhuys binnen komt voel je de gastvrijheid en ontdek je al snel de kennis en de passie van Karin en Jan als het gaat om slapen. Wat past bij jou? Dát is het motto. Niet de prijs bepaalt wat goed is, maar wel het juiste slaapadvies! Door de samenwerking met Oefentherapie Hardenberg en fysiotherapeut Feelright Hardenberg blijven zij ook op de hoogte van de medische kant van de mens.

Alles wat een goede nachtrust nodig heeft, is aanwezig in Het Linnenhuys. Van boxspring tot ledikant en hoofdkussen tot dekbed en daarnaast is er natuurlijk de uitgebreide collectie linnengoed. Wat heb ik nodig voor de zomer? En wat voor de winter? Voor Karin en Jan zijn dit geen moeilijke vragen en zij beantwoorden deze graag voor jullie.

Door de lange relatie met leveranciers en fabrikanten ontwikkelde Het Linnenhuys haar eigen hoofdkussen ‘Het Zen hoofdkussen’ en haar eigen matrassenlijn. Tevens kunnen de ledikanten en boxsprings aangepast worden aan de wensen van de klant.

Wat je niet verwacht in een beddenwinkel is het assortiment van kraamcadeautjes. Denk aan de welbekende Happy Horse konijnen.

Lees meer

Het Linnenhuys – slapen en bedden

Fortuinstraat 6, 7772 BM Hardenberg

Openingstijden

Maandag: 09:30 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 21:00
Vrijdag: 09:30 - 17:30
Zaterdag: 09:30 - 17:00