Locatie Het Broekenhuis Hardenberg
Website Webshop
Kleding

Het Broekenhuis Hardenberg

Het Broekenhuis in Hardenberg is het juiste adres voor de nieuwste mannenmode en een echte Multi-brandstore met een brede collectie van vele verschillende merken. Ondanks dat de naam anders doet vermoeden bestaat ons assortiment uit een complete collectie mannenmode.

Bij Het Broekenhuis vindt u alles wat u nodig heeft: net, sportief, casual of chic, bij ons bent u aan het juiste adres.

Mannenmode collectie

In al onze vestigingen en online vindt u een breed aanbod herenkleding voor jong en oud. Een kleine greep ons aanbod modelabels; Tom Tailor, Alberto, Fellows United, Mustang, Wrangler, Culture, Casa Moda, Petrol Industries, Lerros en Cars jeans.

Met een ongedwongen sfeer, persoonlijke aandacht en uitgebreide service wordt ervoor gezorgd dat u zich als klant helemaal thuis voelt. Ook online proberen wij u de aandacht en service te geven die u van ons gewend bent.

Sinds 2010 hebben wij naast onze fysieke winkels ook een internetshop waarop u het grootste deel van onze collectie ook online kunt kopen. Heeft u geen tijd om te shoppen of wilt u liever thuis in alle rust op het moment van uw keuze passen en beslissen? Neem dan een kijkje in onze webshop HetBroekenhuis.nl!

U kunt gratis retourneren of ervoor kiezen om uw bestelling op te halen/reserveren in één van onze vestigingen. Maak nu gebruik van de voordelen van internet en de professionele hulp bij ons in de winkels!

Lees meer

Het Broekenhuis Hardenberg

Fortuinstraat 8, 7772 BM Hardenberg

Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 21:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00