Locatie Goodz for fashion
Kleding

Goodz for fashion

Een comfortabel setje, een feestsetje of een casual setje; bij Goodz for fashion kunt u altijd slagen. Door wekelijks ons assortiment te vernieuwen en onze bestsellers standaard in de collectie te hebben gaat u nooit met lege handen de winkel uit.

Goodz for fashion is een kleinschalig winkelketen gelegen in de noordelijke provincies. Met filialen in Drachten, Winschoten, Stadskanaal, Hoogezand en Groningen is Hardenberg sinds 2017 een filiaal wat meer gelegen in het oosten. Klant is koning bij Goodz for fashion en onze medewerkers helpen u altijd zodat u met een lach de winkel uitgaat.

Tijdens het winkelen staat er een kopje koffie voor u klaar en geven wij eerlijk advies. Fijn voelen in uw eigen kleding staat voorop bij Goodz for fashion.

De bestseller blouses, de heerlijke stoffen en de heerlijk zittende broeken zorgen ervoor dat de kleding die Goodz for fashion aanbiedt heerlijk te dragen is. Naast de verschillende merken zoals Zizo, Zoso, Y-Conic en MyPassion heeft eigenaar Jan Hendrik Niemeijer ook het eigen merk Dutch Lab wat bij Goodz for fashion wordt verkocht.

Een voordeel van de kleding die bij Goodz for fashion verkocht wordt is dat de kleding heerlijk zit. De kleding gaat lang mee doordat stoffen als Polyamide wordt gebruikt wat ideaal is om te onderhouden. De stof wordt niet faal na het wassen en is strijkvrij!

Door verschillende printjes, kleuren en materialen te gebruiken zorgt Goodz for fashion ervoor dat iedereen hier kan slagen. Een leuk voordeel is dat u door middel van een stempelkaart kan sparen voor fijne kortingen.

Voel je welkom om eens een kijkje te nemen in de altijd gezellige kledingwinkel waar u onder het genot van een kopje koffie de laatste kledingtrends kunt scoren.

Graag tot ziens!

Lees meer

Wij verkopen


Shantionea blouse

vanaf
€59,99

Dutch Lab chino

€34,99

Goodz for fashion

Oosteinde 12, 7772 CB Hardenberg

Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 00:00
Donderdag: 09:30 - 21:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00