Locatie Euwijk Optiek & Optometrie
Website Webshop
Opticien

Euwijk Optiek & Optometrie

Persoonlijk, deskundig en modern
Perfecte kwaliteitsproducten en deskundige zorg voor uw ogen. Uitstekende brillenglazen, voorzien van bekroonde coatings. Een uitgebreide zonnebrillen collectie. Altijd voor onze klanten klaar staan met deskundige medewerkers. Wij reageren creatief en flexibel op uw persoonlijke wensen en ideeën. Dat doen we allemaal gewoon heel graag. En juist dat verschil ontdekken steeds meer mensen.

Brillen
Je ogen zijn een van je kostbaarste bezittingen. Wees er zuinig op. En geef ze de juiste verzorging als het zicht om welke reden dan ook wordt beperkt. Het oog wil ook wat. Het heeft recht op de beste oogheelkundige zorg.

Contactlenzen
Op het gebied van contactlensaanpassingen hebben wij veel kennis in huis. En we gaan dan ook altijd zeer zorgvuldig te werk. Het blijft dan ook niet bij aanmeten alleen, want als klant krijgt u ook met regelmaat een uitnodiging voor een controle van uw ogen en contactlenzen.

Optometrie
Het kwaliteitsimago van Euwijk Optiek is sterk gericht op oogheelkundige zorg en brilmode. Arie Euwijk is gediplomeerd HBO-optometrist. Een HBO opleiding van vier jaar staat garant voor een gedegen oogkunde.

Graag tot ziens in onze winkel. Omdat zichtbaar resultaat telt!

Lees meer

Wij verkopen


Porsche

zonnebrillen

Ray-Ban

zonnebrillen

Johann von Goisern

Zonnebrillen

Serengeti

Zonnebrillen

Euwijk Optiek & Optometrie

Voorstraat 53, 7772 AB Hardenberg

Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:00
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 21:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00