Locatie De Rokermolen
Website Webshop
Bakker

De Rokermolen

Voor een echte Franse croissant! 

Je moet ze geproefd hebben, de croissantjes van Bakkerij de Rokermolen. Sinds kort hoef je er niet meer voor naar Radewijk, maar kun je ze ook gewoon in Hardenberg halen! Begin april opende de Rokermolen een bakkerij in de oude apotheek in het centrum.

Vorig jaar startten Guus en Margreet Schepers de bakkerijwinkel onder Korenmolen Windlust, dit jaar openden ze een bakkerij in de stad. “We willen met deze stap een breder publiek kennis laten maken met onze lekkere producten. We maken zoveel mogelijk zelf en dat proef je. Zo maken we onze croissants nog écht op zijn Frans, met de hand. Met een Frans recept van eigen deeg en een vleugje van ons eigen desem voor een unieke smaak.”
Omdat dit tijdrovend is, is bakkerij de Rokermolen alleen geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag. De winkel is dan gevuld met allerlei verse lekkernijen, brood en gebakjes. Ook is er een groot assortiment aan meel- en bakmixen, gemaakt met meel van de molen in Radewijk.

Bakkerij De Rokermolen is open op:
Donderdag | 9.00 tot 17.30 uur
Vrijdag | 9.00 tot 17.30 uur 
Zaterdag | 9.00 tot 16.00 uur

Lees meer

Uitgelichte producten


Brooddag-actie

Iedere donderdag is het brooddag bij Rokermolen Hardenberg. De brooddag-actie is als volgt: Tarwe, Wit en Volkoren 3 broden voor €6,50
€6,50

De Roker Verleiding

Een heerlijke specialiteit van De Rokermolen is "De Roker Verleiding". Het is een heerlijk smeuïg broodje met krenten/rozijnen en een vulling van spijs en kaneel.
€5,95

De Rokermolen

Admiraal Helfrichstraat 5, 7772 BV Hardenberg

Openingstijden

Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 16:00