Locatie Compagne Bruidsmode
Website
Bruidsmode

Compagne Bruidsmode

Compagne Bruidsmode in Hardenberg (Overijssel) is al bijna 100 jaar een begrip!

Bij Compagne begrijpen we dat iedere bruid een unieke en exclusieve ervaring wil maken van het uitzoeken van haar trouwjurk. Onze bruidswinkel hangt vol met trouwjurken van prachtige toonaangevende merken, in alle maten verkrijgbaar én in verschillende prijsklassen.

Op onze website zie je een kleine impressie van onze uitgebreide collectie.

Voor de echte bruids-experience maak je een afspraak bij ons en kom je jouw droomjurk uitzoeken. Onze pas-afdelingen zijn ruim en zorgen voor privacy, zodat jij in alle rust kunt passen. Onze ervaren verkoopstylistes helpen jou bij het maken van de juiste keuze. En hier stopt het niet: Compagne Bruidsmode heeft naast de uitgebreide collectie bruidsjurken ook een grote keuze in bruidslingeriesluiersbruidsschoenen, kousen, sieraden en haar-accessoires voor de bruid.

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in trouwjurken in grote maten. Ook voor de ‘wondervolle’ vrouw hebben wij dé droomjurk. Je kunt bij ons trouwjurken passen en bestellen tot maat 60!

En het allerbelangrijkste: bij ons draait het maar om één persoon. Om jou! Zodat je op jouw speciale dag kunt zijn wie je bent. Jezelf en mooier dan ooit. En daar mag je wat ons betreft alle tijd voor nemen. Want het kiezen van je trouwjurk is een belevenis. Geniet van het moment!

Lees meer

Een greep uit onze droomjurken


Ladybird

Ladybird

Sluier Randy Fenoli

Compagne Bruidsmode

Voorstraat 45, 7772AB Hardenberg

Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00