Locatie Holland & Barrett
Website Webshop
Retail

Holland & Barrett

Over Holland & Barrett

Holland & Barrett is specialist in natuurlijke gezondheid. We zijn al meer dan 150 jaar actief op de Europese markt en mogen ons met trots de grootste en oudste health retailer van Europa noemen.
Met meer dan 1600 winkels over de hele wereld is Holland & Barrett een van de meest toonaangevende retailers op het gebied van voedingssupplementen, natuurlijke beautyproducten en gezonde voeding ter wereld.


Geschiedenis
Holland & Barrett heeft haar eerste deuren in 1870 geopend in het Verenigd Koninkrijk en heeft in 2003 de Nederlandse keten van gezondheidswinkels De Tuinen overgenomen. De Tuinen kent een rijke geschiedenis in Nederland; in 1980 werd de eerste winkel in Den Haag geopend en is sinds de naamwisseling van De Tuinen naar Holland & Barrett in 2015 verder uitgegroeid tot een landelijke keten van meer dan 200 gezondheidswinkels waarbij het assortiment steeds verder uitgebreid wordt met nieuwe, innovatieve en kwalitatief hoogstaande producten. Daarnaast blijft Holland & Barrett het winkelconcept constant innoveren en verduurzamen.

De kracht van de natuur
Bij Holland & Barrett worden alle producten ontwikkeld op basis van natuurlijke ingrediënten die allemaal hun eigen, unieke eigenschappen hebben die je laten stralen van binnen en van buiten. Dat zie je onder andere terug in het “Clean Beauty” assortiment waarbij je verzekerd bent van natuurlijke producten zonder schadelijke en irriterende ingrediënten, maar ook vrij van microplastics. Ook hebben wij een “Zero Waste” assortiment met producten die geen onnodig afval achterlaten. Met deze innovaties speelt Holland & Barrett in op de steeds meer bewust wordende consument, die waarde hecht aan een vegan, cruelty-free, clean en plastic-free lifestyle.

Deskundig advies
Zowel in onze winkels als online kun je bij ons terecht voor een compleet en deskundig advies. Wij nemen graag de tijd voor een persoonlijk advies, helemaal afgestemd op jouw persoonlijke situatie, wensen en behoeftes. Alle medewerkers van Holland & Barrett worden intern geschoold en lopen verschillende opleidingstrajecten door om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van natuurlijke gezondheid, verzorging en voeding.

Lees meer

Wij verkopen


Holland & Barrett Vitamine C

Timed Release, 1000mg (120 Tabletten)

Holland & Barrett ABC Plus

(60 Tabletten)

Holland & Barrett Vitamine D3

10mcg (100 Capsules)

De Tuinen Vitamine E

Crème 50ml

Holland & Barrett

Markt 20, 7772 AE Hardenberg

Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00