9 maart 2023

Win een metamorfose!

Ontdek & Beleef bestaat 10 jaar en om dat te vieren geven we een gratis metamorfose weg! Wil jij graag een look krijgen die je een 10 kunt geven? Of wil je een ander hiermee verrassen? Geef jezelf of een ander dan nu op! De prachtige look zal gecreëerd worden door de lokale ondernemers van Hardenberg.

Hoe gaaf is dat? Om de nieuwe look te maken krijg je kledingadvies, wordt je haar in model gebracht door een kapper en om de look af te maken, word je opgemaakt door een visagist. Tijdens de metamorfose krijg je persoonlijk advies over kleding, haar en make-up. De look zal helemaal passen bij jou en je krijgt ook uitleg waarom bijvoorbeeld bepaalde kleuren bij jou passen. Zo kun je dit advies meenemen en gebruiken als je zelf weer een look gaat maken. Er worden foto’s genomen van voor en na de metamorfose. Je nieuwe look zal je zelfvertrouwen een boost geven!

Is dit iets voor jou of ken je iemand die dit verdient? Geef dan jezelf of een ander nu snel op voor 15 maart via onderstaand formulier!

We maken de winnaar 16 maart bekend en er wordt persoonlijk contact met de winnaar opgenomen. De datum van de metamorfose zal in overleg met de winnaar besproken worden.    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.