Het water op!

Op een zomerse dag heerlijk het water op? Hardenberg biedt vele mogelijkheden om de Vecht te verkennen en de prachtige natuur in de omgeving te ontdekken. Of je nu een enthousiaste watersporter bent of gewoon wilt ontspannen op het kalme water, er is voor ieder wat wils. Check het hieronder!

Vechtfloat

Zo kun je bij de Vechtfloat een E-bootje huren en genieten van een fijn dagje op het water. Neem een picknickmand of lekkernijen mee want er is ruimte genoeg. Bij drie locaties kun je opstappen. Reserveren? Klik hier: www.vlechtfloat.nl.

Expedition Outdoor

Bij Expedition Outdoor is er een uitgebreid aanbod aan bootverhuur. Zo kun je niet alleen een motorboot of kano huren maar zijn er ook sups beschikbaar. Lekker suppen op het water!

Wildwaterbaan Hardenberg

Hou je van meer actie? Let’s go wild! De Wildwaterbaan in Hardenberg is dan zeker iets voor jou. De Hardenbergse wildwaterbaan is uniek, het is de eerste baan in Nederland die gebruik maakt van het natuurlijke verval van een rivier.

Le Bateau Napoleon

Met een grotere groep het water op? Bij Le Bateau Napoleon is dat mogelijk! De boot biedt namelijk plaats aan ruim 35 personen en is toegankelijk voor o.a. rolstoelen. In de maanden juli en augustus kunt u zo opstappen voor een rondvaart. Meer informatie? www.denapoleon.nl/