Vaderdag Giftguide

Op zondag 18 juni is het Vaderdag. Vergeet niet wat leuks te scoren voor je vader en hem te verwennen. Een bierpakket, een stoere armband of een ander leuk cadeau. Heb je inspiratie nodig? Geen stress! Wij hebben een Hardenberg Giftguide speciaal voor Vaderdag gemaakt, zodat jij inspiratie kunt opdoen voor een cadeau. En je scoort het allemaal gewoon lokaal in Winkelstad Hardenberg! Lees snel verder en laat je inspireren.

 

Voor de sportieve vader

Is jouw vader sportief en gun jij hem een nieuwe sportoutfit? Bij Prins Sport is genoeg keuze! Hier hebben ze een breed assortiment van sportkleding, -schoenen en -accessoires. Je zult hier gegarandeerd een leuk cadeau scoren voor je sportieve vader. Dan kan je vader weer lekker bezig met de uitvoering van zijn sport. Je vader zal een motivatie boost krijgen van het cadeau.

Voor de vader die veel onderweg is of reist

Is jouw vader veel onderweg of reist hij veel? Dan kan een nieuwe werktas, laptophoes of laptoptas, koffer, rugtas, reistas,  portemonnee, pasjeshouder ideaal cadeau zijn. Bij Travelbags hebben ze een breed assortiment van tassen en koffers, waar je gegarandeerd zult scoren!

Dan kan je vader weer georganiseerd op pad!

Borreltijd met je vader

Vindt jouw vader het leuk om gezellig te borrelen? Het Streekhuus, de Zuivelhoeve, het Kaaskeldertje, Olivier Wijnhandel & Slijterij en Gall & Gall hebben alles in huis om lekker te gaan borrelen. Van lekkere speciaalbiertjes, wijnen en borrelplanken, ze hebben van alles om een borrel te laten slagen!

Samen proosten en gezellig bijkletsen, dat klinkt heerlijk toch?

Voor de modieuze vader

Gun jij jouw vader een nieuwe outfit of een nieuwe accessoire waarmee hij zijn outfits kan afmaken? Bij de verschillende toffe herenmode winkels in Hardenberg is er genoeg keuze. Je vader zal met dit cadeau gaan stralen!

Quality time met je vader

Houd jouw vader van gezelligheid of is het tijd voor wat quality time samen met je vader? Dan is het een leuk idee om samen het terras op te gaan of lekker uit eten te gaan. In Hardenberg zijn er genoeg horecagelegenheden om samen even lekker een hapje te eten en/of drinken.

Bekijk hier het horeca overzicht.

Of houdt je vader van bier? Dan is een High Beer een goed idee! Bij verschillende horecagelegenheden in Hardenberg is dit mogelijk.

Of ga gezellig samen een avondje naar de bios of theater is altijd een goed idee! Bekijk het filmprogramma op www.bioshardenberg.nl en het theaterprogramma op www.theaterdevoorveghter.nl om te zien welke films en voorstellingen er draaien. Wie weet zit er wel iets tussen waar je vader enthousiast van wordt!

Cadeaubon

Cadeaubon Winkelstad Hardenberg

Vind je het lastig om een cadeau uit te kiezen? Dan is een cadeaubon van Winkelstad Hardenberg altijd een goed idee! Hiermee geef je je vader namelijk de vrijheid om zelf te kiezen waar hij zijn cadeaubon aan wil besteden. Met de cadeaubon van Winkelstad Hardenberg kan het allemaal! De cadeaubon is te koop bij het Informatiepunt (IP) in het centrum van Hardenberg en is in te leveren bij alle aangesloten winkels en horecagelegenheden.

Klik hier voor meer informatie over de cadeaubon.

EXTRA: 5x persoonlijke tegoedbon!

Heb je geen tijd gehad om winkelstad Hardenberg te bezoeken voor een origineel cadeau? Geen zorgen, wij hebben nog iets leuks voor je! Download hier onze speciale Vaderdag scheurbare tegoedbon of klik op de volgende link: http://winkelstadhardenberg.nl/wp-content/uploads/2023/06/Tegoedbon-voor-vaderdag-1.png

Met deze kaart geef je je vader vijf tegoedbonnen die hij kan innen wanneer hij maar wil. Denk bijvoorbeeld aan een keertje een klusje doen voor hem, de auto schoonmaken, hij mag een keer een tv programma uitkiezen op de tv, een hele dikke knuffel of een ontbijtje op bed. Het mooie van deze tegoedbon is dat je vader zelf kan beslissen wanneer hij gebruik maakt van de bonnen. Zo geef je hem niet alleen een leuk cadeau, maar ook de vrijheid om zelf te kiezen hoe hij dit cadeau wil invullen.

Dus download snel onze Vaderdag scheurbare tegoedbon en geef je vader een cadeau dat hij nooit zal vergeten!