Winkelen in de Voorstraat

De Voorstraat: de winkelstraat die het hart van Hardenberg met de Vecht verbindt. Deze winkelstraat biedt veel variatie. Met allerlei winkels en horeca, maar ook een stukje oude stadsmuur, een kerk en een museum is er genoeg te doen voor iedere bezoeker.


Geef je huis een beetje kleur met Bloemenhuis Linz
Al meer dan elf jaar is Linda de mega trotse eigenaresse van Bloemenhuis Linz. Met de goedlachse Daniëlle aan haar ene en de enthousiaste Janno aan haar andere zij, zorgt ze voor net dat beetje meer kleur in je huis.

Ze straalt als ze het over haar winkel heeft. “Bloemen zijn natuurlijk onze passie. Maar naast dat we er ontzettend van genieten om al onze creativiteit te stoppen in het maken van in originele boeketten, vinden we het ook geweldig om je te helpen je huisje nog gezelliger te maken,” zegt Linda glimlachend. Van tafellampen en klokken tot grappige accessoires en kaarsenhouders; je vindt bij Linz een supergaaf assortiment landelijke woonaccessoires van het merk Countryfield.


Nunc, voor original & pure woman
Een kledingzaak dat meer is dan alleen een winkel waar je kleding koopt, dat was de visie voor Nunc. De eigenaressen, Natascha en Liesbeth, wilden iets bijzonders creëren, een gevoel van beleving. Een eigentijdse winkel die je zou inspireren, prikkelen, blij zou maken.

Die je vrouwelijk en tegelijk stoer zou laten voelen. Ze waagden de sprong en begonnen vol enthousiasme aan het avontuur dat ze NUNC noemden. Ze genieten samen, maken van elke dag een bijzondere dag. No-nonsense, positief met een flinke dosis humor, dat is wat ze zijn. Dat is wat NUNC is!


Euwijk heeft er oog voor
Wie bij Euwijk binnenstapt weet: hier staat de gezondheid van je ogen voorop. Met een optometrist in huis, mogen ze zich gerust allround noemen.

Voor zowel oogonderzoek, contactlenscontrole of een uitgebreide oogmeting ben je bij Arie en Nienke Euwijk aan het juiste adres. En ja, ook voor een prachtige collectie brillen! Net als een vingerafdruk is jouw zicht uniek. “One size fits all” bestaat hier niet. Elke consument heeft zijn eigen kijkbehoefte, voorkeur en gewoonte.

Lees meer