Een hapje en drankje aan de Vecht

Genieten van een hapje of drankje aan de Vecht, heerlijk op het terras of juist knus binnen? Bij deze restaurants geniet je met uitzicht over de Vecht.

Grand Café en Restaurant de Troubadour

Met prachtige aankleding ademt het Troubadour zowel van binnen als buiten gezelligheid, warmte en licht uit. Het is een genot om er te zitten en te genieten van al het lekkers wat de keuken en bar te bieden hebben. Maak kennis met de diner-, borrel- en cocktailkaart en proef de kwaliteit van de gerechten, terwijl je uitkijkt over het water.

Van een meergangen-groepsdiner tot het luxe Chef’s Menu, een 3-gangen High Wine, High Beer of High Cocktail met luxe hapjes; het team van de Troubadour maakt het de gasten graag naar hun zin. Bezoek de website en bekijk de mogelijkheden.

Amused Food & Wine

Waar is het beter genieten dan aan de Vecht? Amused Food&Wine weet daar alles van. Gelegen aan de haven, één van de mooiste plekjes die Hardenberg rijk is, geniet je in dit intieme en sfeervolle restaurant van de vernieuwende en moderne manier waarop chefkok Chiel kookt. Creativiteit en mooie, verse producten zorgen voor intense en frisse smaken. Met hart en ziel bereid.

Passie voor eten gecombineerd met passie voor wijnen, dat moet wel een verrukkelijke combinatie opleveren. En dat doet het. Wat het verschil is tussen een wijnliefhebber en een vinoloog? We vroegen het even aan Corine, dé vinoloog van Amused Food&Wine.

”Om te beginnen hebben we sowieso wat gemeen”, lacht ze. “We houden allebei van een glas goede wijn! Het verschil is dat ik die liefde verder ontwikkeld heb door een opleiding aan de wijnacademie te volgen.”

Een culinaire reis begint aan de Haven!

Door me te verdiepen in wijnlanden, druivenrassen, klimaatinvloeden en bodemsoorten kan ik onze gasten heel nauwkeurig adviseren over welke wijn het mooist samengaat met bepaalde gerechten. Over geweldige smaakexplosies gesproken!”

Lees meer