28 augustus 2023

Terugblik: Pleinfestijn 🕺

Afgelopen weekend heeft het fantastische pleinfestijn weer plaats gevonden. Wat was het een spektakel! Het was méga druk en dus ook méga gezellig.

Van 19:30 tot 00:30 werd het publiek vermaakt met de artiesten Gerard Joling, Frans Duits, de Soul Sisters, de Coverband this is Beethoven en DJ Lars Evers 🎶

Het publiek ging helemaal los toen Frans Duits zijn nummer ‘Frans Duits’ zong. En.. het zal je niet verbazen, maar toen Gerard Joling begon met een van zijn bekendste nummers ‘Maak me gek’ werd het hele publiek écht gek. Wat een sfeer en wat een gezelligheid!

DJ Lars Evers draaide van allerlei lekkere hits en zorgde ervoor dat de sfeer er lekker in zat. De Soul Sisters zongen met hun prachtige vocals heerlijke nummers. Cover Band this is Beethoven bracht in hun show nummers van wereldartiesten naar voren. Met de mix van pop-, dance- r&b- en rockhits was er voor ieder wat wils. 

Wat een publiek is erop afgekomen zeg! Op een gegeven moment was het plein zelfs vol. De variatie van artiesten zorgde ervoor dat er voor ieder wat wils was en we kunnen zeker zeggen dat het een geslaagde avond was. Met de nodige drankjes, gezelligheid en publiek van jong tot oud was het een muzikale afsluiter van dit seizoen die we niet gaan vergeten! 🤩