Loop de sprookjesroute door Hardenberg!

In het centrum van Hardenberg is roodkapje haar rode kapje verloren. Help jij haar haar  etalages van verschillende winkels en horeca. Deze route is geïnspireerd door niemand minder dan Roodkapje! Maar, er is een twist in dit bekende verhaal…Het dappere meisje is haar beroemde rode kapje kwijtgeraakt, en ze heeft jouw hulp nodig om het terug te vinden! De route leidt je door de gezellige straatjes van Hardenberg.

Het is een leuke wandeltocht die geschikt is voor alle leeftijden. Terwijl je de voetsporen van Roodkapje volgt, zul je onderweg verschillende letters vinden, die gezamenlijk het antwoord vormen voor in het opdrachtenboekje. Dus trek de wandelschoenen aan, verzamel je vrienden en familie, en maak je klaar voor deze speurtocht tijdens de Sprookjesdagen op 9 t/m 11 mei. Het starpunt is bij Informatiepuntregio Hardenberg, gedempte Haven 6 in Hardenberg. Daar kun je een routeboekje ophalen en bij het inleveren ontvang je een kleine knutselattentie om zelf een roodkapje te worden.
 
En…maak ook nog eens kans op een cadeaubon van 15 euro van Stad Hardenberg. Onder alle deelnemers wordt er 1 cadeaubon verloot.
 

 

Je kunt hier ook het routeboekje downloaden: Sprookjesroute download

 

Veel plezier!!