Beleef de magie tijdens de Sprookjesdagen van 18 t/m 20 mei in Winkelstad Hardenberg!

Winkelstad Hardenberg organiseert dit jaar weer de betoverende sprookjesdagen. Van donderdag 18 mei t/m zaterdag 20 mei wordt het centrum omgetoverd tot een waar sprookjesparadijs voor jong en oud.

Donderdag 18 mei
Tijdens dit Hemelvaartsweekend valt er van alles te beleven. Op donderdag kun je verschillende sprookjesfiguren ontmoeten in het centrum. Wat dacht je van een foto samen met Assepoester? Of meewandelen met Anna, Elsa en Kristof? Misschien wil Merida van de film Brave wel samen met jou in het treintje door de stad? Trek in ieder geval donderdag je mooiste jurk aan en kom naar het sprookjesbal op de Markt. Kinderen kunnen hier leren dansen als echte sprookjesfiguren en daarna natuurlijk genieten van een meet & greet met je favoriete sprookje!

Vrijdag 19 mei
Op vrijdag kunnen kinderen weer verkleed komen en cupcakes versieren met echte prinsessen. Laat je schminken en wandel mee met de muzikale sprookjesboom. Of kies jij voor actie door te klimmen en klauteren op de kasteel survivalbaan die op de Markt staat?

Zaterdag 20 mei
Op zaterdag komt de welbekende roze sprookjeskoets weer naar het centrum van Hardenberg. Begeleid door chique lakeien, worden de vele prinsen en prinsessen door het mooie centrum vervoerd!

Mis deze magische Sprookjesdagen niet en kom gezellig langs! Laat je meeslepen in de magie van deze unieke dagen. Oh, en vergeet niet om je mooiste sprookjeskostuum aan te trekken! 😉