DOWNLOAD DE GRATIS APP & RED HARDENBERG!

Terwijl je zelf (in het echt) door de stad loopt, wordt je meegenomen op een spannende tijdreis. Kun jij samen je vrienden Hardenberg beschermen?

Red Hardenberg
Met de Save the City APP beleef je Hardenberg als één grote escape room. Met je mobiel in de hand beleef je een spannend avontuur waarbij je door de tijd reist. Op verschillende locaties leer je meer over de geschiedenis van Hardenberg, van Aaltje Kraak, De Klepperman tot de eeuwige strijd met het water.

In de app kun je in de kaart van Hardenberg vijf locaties aanklikken waar je spannende puzzels kunt doen. Je moet echt naar die locaties toe lopen om de puzzels op te kunnen lossen! Bij elke locatie en elke puzzel beland je in een andere tijdperk. Zo ontdek je hoe die verschrikkelijke brand heeft plaatsgevonden, wie de Klepperman was, hoe de stad wordt beschermd tegen het water en hoe Hardenberg tot ver in de toekomst met het water blijft samenleven.

Ondertussen word je bijgestaan door Arend Lublinkhof. Je kunt hem altijd vragen om mooie verhalen te vertellen en hij helpt je ook bij het oplossen van de puzzels. Zo ben je er vrolijk op los aan het puzzelen en leer je ondertussen ontzettend veel over Hardenberg van vroeger, nu en de toekomst.

Download de gratis app in de Appstore of GooglePlay en je kunt meteen op pad!

Klik hier om de app in de Appstore te downloaden en klik hier om de app in de GooglePlay te downloaden