Sand in the City 2024

Van woensdag 24 juli tot en met zaterdag 27 juli wordt het centrum van Hardenberg omgetoverd tot een zomers paradijs tijdens het evenement Sand in the City! Gedurende vier dagen kunnen bezoekers genieten van tal van activiteiten voor jong en oud. Lees snel verder en kom erachter wat er allemaal te doen is tijdens Sand in the City. Het volledige programma staat onderaan.

Diverse activiteiten

Voor de kinderen is er een gigantische zandbak op de Markt waar ze zich helemaal kunnen uitleven. Daarnaast zijn er door de hele stad van woensdag tot en met donderdag diverse springkussens te vinden. De creatievelingen kunnen zelf zandtekeningen maken op woensdag en vrijdag van 12:00 tot 16:00 uur. En op donderdag is er een speciale Meet & Greet met de bewoners van het Zandkasteel. De kinderen kunnen de karakters ontmoeten en leuke foto’s met ze maken. Het absolute hoogtepunt van Sand in the City is het optreden van de Zandtovenaar op zaterdag. Met shows om 13:00 en 15:00 uur zal de Zandtovenaar het publiek betoveren met zijn spectaculaire zandkunsten.

Zomermarkt

Naast de zandactiviteiten kunnen bezoekers ook genieten van een zomermarkt op donderdag en schminkactiviteiten op donderdag en zaterdag. De markt biedt een gevarieerd aanbod van nieuwe spullen, tweedehands artikelen en handgemaakte creaties.  spectaculaire zandkunsten.

 

Zomerse sferen in Hardenberg

Sand in the City belooft een unieke en zomerse sfeer te brengen naar het hart van Hardenberg. Doe mee aan de workshops, geniet van de markt, en beleef een gezellige tijd met het hele gezin. Het evenement biedt een perfecte gelegenheid om helemaal in de zomerse sfeer te komen. Beleef het zand, de kunst en de gezelligheid van woensdag 24 juli tot en met zaterdag 27 juli in Winkelstad Hardenberg.

Drijf-in Bioscoop

Nog niet genoeg gehad van al dat zand? Tijdens de Drijf-in Bioscoop op zaterdag 27 juli kan je om 11.00 uur naar de film van het Zandkasteel kijken! Daarnaast draaien de gehele dag films voor jong en oud. Deze bijzondere bioscoopervaring wil je niet missen!

Programma Sand in the City