Misker Race Event

Winkelstad Hardenberg presenteert voor de eerste keer een uniek en meest veelzijdig auto(sport)evenement!

Autosport is populairder dan ooit. Dit heeft uiteraard álles te maken met het zgn. ‘Max-effect’ én de terugkeer van dé ‘koningsklasse’ in de racewereld op Zandvoort. Het ‘Misker Race Event Hardenberg’ biedt het gehele weekend van 3 en 4 september 2022 een totale en interactieve autosport-beleving voor jong én oud met uiteraard als hoogtepunt de live-uitzending van dé Grandprix op het historische Nederlandse duinencircuit. Weet Max het hoogste podium opnieuw weer te behalen? We gaan er hoe dan ook een top feestje van maken.

Doe mee met het F1 Bandenwisselspel en maak kans op mooie prijzen!
Naast de live-uitzending zijn er ook nog vele andere activiteiten te beleven, zoals het Fullsize F1 Bandenwisselspel! Weet jij de snelste tijd neer te zetten? Dan maak je kans op een hele mooie prijs!

Meer informatie of aanmelden voor het spel? Dat kan hier of via de volgende link: 
www.winkelstadhardenberg.nl/aanmelden-bandenwisselspel/.

Benieuwd wat er allemaal nog meer te doen is? Check het hieronder!

 

Programma zaterdag 3 september

Het programma op zaterdag is van 12.00 – 17.00 uur op het Marktplein in Hardenberg (vrij toegankelijk)!

 • Fullsize F1 Racesimulator *: Neem plaats in een F1 auto op ware grootte en zet de snelste rondetijd neer op het legendarische circuit van Zandvoort.
  Powered by: Vechtdal College/Sterk Techniek Onderwijs Noordoost-Overijssel
 • Fullsize F1 Bandenwisselspel *: Het lijkt zo eenvoudig. Een ultrasnelle pitstop. In welke tijd weet jij de (voor)banden te wisselen van onze F1-auto op ware grootte? Er zijn mooie prijzen te winnen zoals oa een prachtige set Pirelli-banden. Aanmelden kan via www.winkelstadhardenberg.nl/aanmelden-bandenwisselspel/.
  Powered by: Heuver Tyrewholesale
 • Triple Raceseat F1 Racesimulator *: Met 3 coureurs naast elkaar 3 verschillende circuits afleggen. Uiteraard ga je voor de snelste rondetijd! Laat je race-skills maar eens zien!
 • E-kartbaan Kids *: Een supergave kartbaan op de Markt in Hardenberg met snelle en wendbare E-karts, speciaal voor de kids. Gaan we de nieuwe Max ontdekken tijdens dit Misker Race Event?
  Powered by: Studuo
 • Grid Girls: Onlosmakelijk verbonden met de koningsklasse in de racewereld zijn de Grid Girls. De vriendelijke en gastvrije dames zullen leuke give-aways uitdelen. Even op de foto? Graag!
  Powered by: DA Santé Hardenberg
 • Traxxas RC-model cars, demonstraties én zelf rijden: Supersnelle en beresterke radiografisch bestuurbare auto’s in de meest uiteenlopende soorten. Het serieuze(re) werk! Dat is Traxxas. Pak die controller en probeer het maar eens.
  Powered by: RC-model.nl / Intertoys Vasse
 • Loopauto’s voor de Mini-coureurs: Voor de (aller)kleinste coureurs is er een ‘verkeersplein’ met diverse loopauto’s. En denk erom….wel netjes stoppen voor het rode verkeerslicht!
 • Raceauto Springkussen: Energie over? Of juist even ontspannen na een intensieve race-ervaring? Spring jezelf dan helemaal los op ons raceauto Springkussen!
 • Diverse Showcars: Van gave (straat)rally auto’s tot aan de wereldberoemde Mercedes AMG GTR safetycar, je ziet ze uitgestald staan in het gezellige centrum van Winkelstad Hardenberg!
  O.a. Mercedes-safety-car, powered by Autobedrijf Misker

* deelname € 2,50 per ronde. Muntjes verkrijgbaar bij centrale kassa (Pin/contant)

Programma zondag 4 september

Het programma op zondag is van 13.00 – 18.00 uur op de Markt in Hardenberg. Wees er snel bij en zorg ervoor dat jij zondag 4 september hoe dan ook ‘pole position’ staat!

 • Live uitzending race Zandvoort op mega-LED-scherm (met gezellig terras): Zondag 4 september barst de gezelligheid op het Marktplein los! Onder het genot van een drankje en hapje kun je hier op een reusachtig LED-scherm de spectactulaire race volgen. Kan het succes van de 2021-editie nog worden overtroffen?…
 • Fullsize F1 Racesimulator *: Neem plaats in een F1 auto op ware grootte en zet de snelste rondetijd neer op het legendarische circuit van Zandvoort.
  Powered by: Vechtdal College/Sterk Techniek Onderwijs Noordoost-Overijssel
 • Fullsize F1 Bandenwisselspel *: Het lijkt zo eenvoudig. Een ultrasnelle pitstop. In welke tijd weet jij de (voor)banden te wisselen van onze F1-auto op ware grootte? Er zijn mooie prijzen te winnen zoals oa een prachtige set Pirelli-banden. Aanmelden kan via www.winkelstadhardenberg.nl/aanmelden-bandenwisselspel/.
  Powered by: Heuver Tyrewholesale
 • Triple Raceseat F1 Racesimulator *: Met 3 coureurs naast elkaar 3 verschillende circuits afleggen. Uiteraard ga je voor de snelste rondetijd! Laat je race-skills maar eens zien!
 • E-kartbaan kids: Race op onze e-kartbaan en daag jezelf uit met een hypermoderne elektrische kart! Durf jij op te trekken en zet jij de snelste rondetijd neer? Stap in en voel je een echte coureur!
 • E-auto’s voor Kids: De jongere bezoekers (tot 6 jaar) mogen in de dikste ‘bakken’ rijden. Gave E-auto’s staan klaar, van Mercedes tot Audi, van BMW tot Hummer. Een kinderdroom komt uit. En dreigt het even uit de hand te lopen, grijpen we middels de afstandsbediening gelijk in!
 • Grid Girls: Onlosmakelijk verbonden met de koningsklasse in de racewereld zijn de Grid Girls. De vriendelijke en gastvrije dames zullen leuke give-aways uitdelen. Even op de foto? Graag!
  Powered by: DA Santé Hardenberg
 • Traxxas RC-model cars, demonstraties én zelf rijden: Supersnelle en beresterke radiografisch bestuurbare auto’s in de meest uiteenlopende soorten. Het serieuze(re) werk! Dat is Traxxas. Pak die controller en probeer het maar eens.
  Powered by: RC-model.nl / Intertoys Vasse
 • Loopauto’s voor de Mini-coureurs: Voor de (aller)kleinste coureurs is er een ‘verkeersplein’ met diverse loopauto’s. En denk erom….wel netjes stoppen voor het rode verkeerslicht!
 • Raceauto Springkussen: Energie over? Of juist even ontspannen na een intensieve race-ervaring? Spring jezelf dan helemaal los op ons raceauto Springkussen!
 • Diverse Showcars: Van gave (straat)rally auto’s tot aan de wereldberoemde Mercedes AMG GTR safetycar, je ziet ze uitgestald staan in het gezellige centrum van Winkelstad Hardenberg!
  O.a. Mercedes-safety-car, powered by Autobedrijf Misker

* deelname € 2,50 per ronde. Muntjes verkrijgbaar bij centrale kassa (Pin/contant)

Sponsoren

Hoofdsponsor:           
Autobedrijf Misker

Activiteitsponsor:   
Studuo (E-kartbaan Kids)
Vechtdal College / Sterk Techniek Onderwijs NO-Overijssel (F1-simulator)
Da Sante Hardenberg (Grid Girls)
RC-Model.nl / Intertoys Vasse (Traxxas modelauto’s)

Goudsponsor:
Waterink Keukens
Orthodontiepraktijk Hardenberg
Jumbo Hardenberg
De Keukenprins
Pouw Hardenberg
Autobedrijf Mastebroek
Hakkers Autotechniek

 

Zilversponsor:
Droste Bejah
Autobedrijf Bouwman
Haverkort Eten&Drinken

Bronssponsor: 
Montageteam Hardenberg
EP Back
Autobedrijf Enting
Autofirst Hofsink & Nijland
Herbers Tweewielers
Drabo Hardenberg b.v.
Bios Hardenberg
Bloemenhuis LinZ
Restaurant De Rheezerbelten
Bouwbedrijf Hulzebosch

Materiaalsponsor:
Heuver Tyrewholesale (prijzenpakket F1 bandenwisselspel)
Raymon Grote Beverborg (aanleg 4×4 parcours)
TGV Logistics (logistiek partner)

Vrienden van sponsoren:
DGL Schadeherstel
Mayday