3 mei 2022

Programma Bevrijdingsdag 2022

Aanstaande donderdag is het Bevrijdingsdag! In Hardenberg herdenken en vieren we dit op verschillende manieren. Vanaf 10.00 uur is er voor jong en oud wat leuks te doen! Wat kan je verwachten?

T/m 21.00 uur: winkelen en genieten van muziek
De winkels zijn van t/m 21.00 uur geopend, dus dat betekent volop winkelplezier en heerlijk terrassen. Tijdens het winkelen kunnen bezoekers genieten van gezellige muziek door de stad heen. Een leuke dag uit voor het hele gezin!

10.00 – 17.00 uur: springen, klimmen en glijden
Door diverse straten in het centrum van Hardenberg zullen er vanaf 10.00 uur springkussens staan. Daarnaast hebben we speciaal voor de kids vanaf 12.00 uur op de Markt een groot speelparadijs, waar ze kunnen klimmen, glijden en bungy trampoline springen. Er staan trampolines en een klimtoren met een reuze glijbaan. Ouders kunnen daarbij heerlijk genieten van muziek in de stad en een heerlijk hapje of drankje doen bij onze horecagelegenheden.

+/- 15:00 uur: vrijheidsvuur wordt naar Hardenberg gebracht
De Vechtdallopers doen mee aan het nationale bevrijdingsvuurestafette en zullen rond 15.00 uur de vuurschaal op de Markt in Hardenberg ontsteken met de vrijheidsfakkel. Jij komt toch ook even kijken?

15:00 Р19.00 uur: Piano’s in the House
Zin in een gezellige middag met vrienden of familie? Geniet vanaf 15.00 uur van een LIVE piano show van Dokter en de Heer bij den Herdenbergher! De entree is gratis.