Parkeren in Hardenberg

Wanneer je Winkelstad Hardenberg bezoekt, is het prettig als je de auto goed en dichtbij kunt parkeren. In Hardenberg hoef je nooit lang te zoeken en parkeer je altijd op loopafstand van de winkels.

Betaald parkeren  In het centrum van Hardenberg geldt betaald parkeren van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur en op donderdagavond van 18.00 tot 21.00 uur.

Achteraf betalen  Wil je je tijdens het winkelen geen zorgen hoeven maken over de parkeertijd? In de parkeergarages Centrum/Gemeentehuis, Centrum/LOC, Van Wevelinckhovenplein en Centrum/Theater parkeer je achter de slagboom en betaal je achteraf. De parkeergarages in Hardenberg worden duidelijk aangegeven op de digitale parkeerverwijsborden die langs de aanrijroutes naar het centrum staan.

Langs de straat Ook is er op verschillende plekken rondom het centrum de mogelijkheid om in parkeervakken langs de straat te parkeren. Voor deze parkeerplaatsen moet je vooraf een kaartje kopen. Met de parkeerapp kun je ook hier achteraf betalen.

Parkeergarage Centrum/Gemeentehuis Elke dag eerste drie uur gratis, daarna normaal tarief. Dagprijs €5,-

Elektrische auto  Wil je je elektrische auto opladen terwijl je winkelt? In de parkeergarage Centrum/Gemeentehuis en op het Badhuisplein vind je oplaadpunten voor elektrische auto’s.