22 april 2024

NIEUWE DATUM: Fashion Festival!

Er is goed nieuws! Het Fashion Festival in Hardenberg krijgt een nieuwe datum: zaterdag 21 september. Zet deze dag alvast in je agenda, want het belooft een spectaculaire dag te worden. Een dag waarbij je de nieuwste trends kunt ontdekken, de Refashion Markt kunt bezoeken en volop kunt genieten van mode, muziek en gezelligheid.

Tijdens het Fashion Festival kun je je laten inspireren door verschillende modeshows die verspreid door de hele stad plaatsvinden. Wat Fashion Festival extra bijzonder maakt, is dat lokale winkels in de schijnwerpers worden gezet. Op de rode loper kun je een compleet aanbod zien voor jong en oud. En alles wat je ziet kun je dus gewoon lokaal shoppen!

Op de Refashionmarkt kun je snuffelen tussen de tweedehands mode. Er staat ook een selfie booth met allerlei props voor leuke en te gekke foto’s.

We kunnen niet wachten om jullie allemaal te verwelkomen op het Fashion Festival op zaterdag 21 september. Zorg ervoor dat je erbij bent en mis deze kans niet om de nieuwste trends te ontdekken en te genieten van een dag vol modeplezier!