Moederdag in de winkelstad

Elke tweede zondag van mei is het Moederdag, en dit jaar valt het op zondag 8 mei. Tijdens Moederdag staat het verwennen van je moeder in welke vorm dan ook centraal. Of je nou je moeder een heerlijk ontbijt op bed geeft, een bos bloemen of een ander cadeau, het maakt niet uit. Als je het natuurlijk maar met liefde geeft! Kom jij ook gezellig naar winkelstad Hardenberg om de leukste inkopen te doen bij onze locals voor Moederdag 2022? Hieronder lichten we een paar leuke plekjes voor je uit

Alledaagse genietmomentjes met DA Santé
Parfum. Met stip op één als het om een moederdagkado gaat. Geuren kunnen je stemming beïnvloeden of fijne herinneringen oproepen. Bijna alle moeders worden blij van de geur van frisgewassen wasgoed. Verras haar dit jaar dus eens met een wel heel bijzonder parfum: een wasparfum. De home & laundry producten van Hypno Casa zijn speciaal ontwikkeld om van alledaagse dingen genietmomentjes te maken. Inderdaad! Zoals die frisse was dus.

Moederdag met Écht HEMA
HEMA is dé winkel waar je terecht kan voor de alledaagse producten, maar zeker ook om dat ene leuke Moederdag cadeautje te scoren. Je vindt hier onder andere vaasjes, woonaccessoires en andere leuke hebbedingetjes volgens de laatste trends. En natuurlijk kun je jouw moeder ook meenemen voor een dagje shoppen, waarna je bij HEMA plaats neemt op het terras of in het restaurant voor een kopje koffie met een gebakje. Kan je geen keuze maken, dan geef je de HEMA cadeaukaart.

TOF! Wonen
TOF! Wonen is een sfeervolle woon- en plantenwinkel met een ruime keuze aan planten, zijden bloemen, interieuraccessoires en leuke cadeaus. Hier kun je terecht voor bijzondere grote kamerplanten en de nieuwste trends op het gebied van woonaccessoires. Zeker weten dat jouw moeder blij wordt van een prachtige eyecatcher voor in het huis!
Brasserie de Markt

Trakteer jouw moeder op een heerlijke high-wine 

Genieten kan zo simpel zijn. Want wat is er fijner dan samen met jouw moeder in een relaxte sfeer op haar te toasten. Laat je verrassen bij Brasserie de Markt door een High Wine met de allerfijnste wijnen. Een uitgebreide koude en warme brasplank maakt het genieten compleet. Santé!

Brasserie de Markt
Amused

Het terras op met moeders

Hardenberg is een nieuw terras rijker, en wat voor één! Op één van de mooiste plekjes aan de Vecht, aan de nieuw ingerichte haven, opent vanaf eind april het havenpaviljoen haar deuren waar jij heerlijk met je moeder kunt genieten. Naast lekker ijs, kun je hier ook terecht voor een heerlijke koffie met gebak, verse smoothies en sapjes, en is er een kleine maar fijne lunchkaart. Ook bij Amused kun je samen met jouw moeder plaats nemen in de zonnige loungebanken, waar je een prachtig uitzicht hebt over het water onder het genot van een speciaalbiertje of mock/cocktail. Bovendien hebben ze vanaf een uur of 12 ’s middags de mogelijkheid om een lunchplateau, bourgondische bitterballen, vis-,vlees en vegetarische gerechtjes te bestellen.

Winkelstad Hardenberg cadeaubon

Weet je nog steeds niet wat je je moeder kan geven? Ga dan voor een Winkelstad Hardenberg cadeaubon! Met deze bon kan je moeder zelf terecht bij de vele toffe plekjes in onze stad. Klik hier voor meer informatie over de cadeaubon.
Cadeaubon
En meer…
Bekijk welke winkels en horeca gevestigd zijn in Winkelstad Hardenberg voor meer Moederdag inspiratie!