Vaderdag in de winkelstad

Elke jaar is het Vaderdag, en dit jaar valt het op zondag 19 juni. Tijdens Vaderdag staat het verwennen van je vader in welke vorm dan ook centraal. Of je nou je vader een heerlijk ontbijt op bed geeft, een bos bloemen of een ander cadeau, het maakt niet uit. Als je het natuurlijk maar met liefde geeft! Kom jij ook gezellig naar winkelstad Hardenberg om de leukste inkopen te doen bij onze locals voor Vaderdag 2022? Hieronder lichten we een paar leuke plekjes voor je uit

Terras op met je vader

Het beloofd zondag een prachtige dag te worden. Of terwijl neem je vader op deze bijzondere dag gezellig mee het terras op. Even met elkaar eropuit en heerlijk bijkletsen onder het genot van een hapje en drankje. Bij de horeca van Hardenberg kun je genieten in het zonnetje samen herinneringen maken, misschien wel het mooiste cadeau? Proost! Overzicht van alle horeca op www.winkelstadhardenberg.nl/horeca

 

 

Streekhuus

Het Streekhuus is een onmisbare winkel in de agrarische gemeente Hardenberg. Veel heerlijke streekproducten kun je er vinden op de schappen. De meeste vaders zullen enorm blij worden van de producten van het Streekhuus. Overheerlijke biertjes, noten, kaas, vlees dat klinkt toch als het perfecte cadeau? Je kan zelf een pakketje samenstellen of als je wil gaan voor gemak dan staat er een kant en klaar pakketje voor je klaar.

 

Jouw vader in het nieuw

Is jouw vader wel toe aan een nieuw outfit? Er zijn meerdere modewinkels in het centrum waar je terecht kunt de nieuwste collectie mannenmode. Een nieuw paar stappers of een nette polo? Kom naar Winkelstad Hardenberg en steek je vader helemaal in het nieuw.

Winkelstad Hardenberg cadeaubon

Weet je nog steeds niet wat je je vader kan geven? Ga dan voor een Winkelstad Hardenberg cadeaubon! Met deze bon kan je moeder zelf terecht bij de vele toffe plekjes in onze stad. Klik hier voor meer informatie over de cadeaubon.
Cadeaubon
En meer…
Bekijk welke winkels en horeca gevestigd zijn in Winkelstad Hardenberg voor meer Moederdag inspiratie!