21 maart 2023

Meerdere nominaties in Hardenberg voor de Coiffure Awards!

Gea en Agnes van Ici Jolie en Max van The Hair Lab zijn genomineerd voor de Coiffure Award! De Coiffure Award is de “Oscar uitreiking” onder de kappers. Ici Jolie is genomineerd in de categorieën: Dames en Avant Garde. The Hair Lab is genomineerd in de categorieën Dames en Consumer.

De Coiffure Award wordt elk jaar georganiseerd door Schwarzkopf Professional en Coiffure Media. Het is een jaarlijkse wedstrijd op basis van haarmodefotografie voor kappers in heel Nederland. De wedstrijd is een zeer competitief evenement dat niet alleen de vaardigheden van de kapper test, maar ook hun visie op haarmode voor het komende jaar. De jury kijkt met een kritisch oog naar elke inzending en bekijkt elk aspect van knippen tot make-up, styling en fotografie.

Dit jaar zal de Coiffure Award op 14 mei uitgereikt worden op een feestelijke gala-avond. De genomineerde foto’s voor de Consumer Award komen ook op de website van Coiffure Award te staan, waarop gestemd kan worden door de consumenten. Zo kun je zelf ook mee stemmen op de website van Coiffure Award.

Het spreekt voor zich dat de nominaties van de twee salons het vieren waard is! Gefeliciteerd met jullie nominaties, Ici Jolie en The Hair Lab!