29 februari 2024

Lente Opruimtips 2024 🧽🧹

Het is tijd om de winter achter ons te laten en ons voor te bereiden op een frisse start met de komst van de lente! Terwijl de bloemen bloeien en de dagen langer worden, is het perfecte moment aangebroken om je huis en leven op te frissen. In Winkelstad Hardenberg vind je alles wat je nodig hebt om je opruimdoelen te bereiken. Voor een frisse start zullen deze tips je helpen om je leven een boost te geven.

Ontspannen badkamer bij Kruidvat en HEMA

Geef je badkamer een make-over met behulp van slimme opbergoplossingen en mooie accessoires van de Kruidvat. Gooi oude make-up weg, organiseer je verzorgingsproducten en geef je badkamer een frisse uitstraling met bijvoorbeeld nieuwe handdoeken of geurkaarsen van de HEMA. Een opgeruimde badkamer zorgt voor een ontspannen start van je dag en laat je meer genieten van je ochtendroutine.

Elektronica recyclen

Geef je elektronische apparaten een grondige inspectie en ontspul je huis van opladers. Verzamel oude mobiele telefoons, tablets en opladers die je niet meer gebruikt en recycle ze op een milieuvriendelijke manier.  Je kunt ze het beste recyclen door ze te deponeren in de inleverbakken voor apparatuur in verschillende winkels, zoals veel supermarkten. Ook kun je opladers vaak inleveren bij de winkel waar je ze hebt gekocht, of ze achterlaten bij de plaatselijke milieustraat. Zo kunnen de materialen in de opladers opnieuw worden gebruikt, en komen giftige stoffen niet in het milieu.

Speelgoed Opbergoplossingen bij Xenos

Bij Xenos vind je decoratieve opbergoplossingen die zowel functioneel als stijlvol zijn. Kies uit de vele opbergmanden, bakken en kisten om bijvoorbeeld het speelgoed van je kind op te bergen en je huis opgeruimd te houden. Verder kun je ook gemakkelijk andere dingen opbergen in de oplossingen van de Xenos, zoals boeken of andere items die anders rommelig kunnen worden.

Home Office Clean up bij Action

Als je thuis werkt, is een opgeruimde werkplek essentieel voor je productiviteit en concentratie. Bij de Action vind je alles wat je nodig hebt om je home office te organiseren, van handige bakjes en lades tot stijlvolle schrijfwaren. Ruim je bureau op en maak ruimte voor nieuwe projecten en ideeën.

Kledingkastverfrissing bij Spot

Zoek je kleding deze lente eens uit. Iedereen heeft wel kleren in de kast die niet meer gedragen worden, toch? Verzamel deze kleren en lever ze in bij Spot. Neem een kijkje op hun website om te weten wat ze wel en niet aannemen :). Hang meer kleding op voor een overzichtelijke kledingkast met de goedkope kleerhangers bij de HEMA. Nu heb jij weer ruimte voor nieuwe kleding en kunnen andere mensen genieten van de kleding die bij jou onder het stof liggen. Zo maak je niet alleen jezelf maar ook anderen blij!

Met deze lente opruimtips en de diverse winkels in Winkelstad Hardenberg kun je je huis en leven een frisse start geven. Dus trek je opruimgereedschap tevoorschijn, ga op pad naar de winkels in de stad en laat de lente je inspireren voor een opgeruimder en georganiseerder leven!