Koningsdag in Hardenberg!

Het is bijna Koningsdag! Eindelijk kunnen we het grote oranje feest van Nederland weer buitenshuis vieren. En dat komt goed uit, want ook in Hardenberg is er dit jaar weer van alles te beleven voor jong en oud. Hieronder lees je alle activiteiten van onze horeca en wat je allemaal kunt verwachten in de stad.

Koningsdag aan De Haven
Bij de haven van Hardenberg bruist het aanstaande woensdag 17 april van de activiteiten. Zo zullen er verschillende outdoor activiteiten zijn en springkussens staan. Daarnaast kun je een rondvaart maken en heerlijk genieten van borrel & bites op de terrasjes aan het water. Dat wordt zeker gezellig! Klik hier voor de poster!

 

Vier de verjaardag van de Koning bij Den Herdenbergher
Wil je de verjaardag van de Koning dit jaar goed vieren? Dan hebben we goed nieuws! Den herdenbergher presenteert namelijk KINGS DAY! Op Koningsdag geniet je hier van gezelligheid, eten, drinken, DJ’s en verschillende optredens o.a. van Chris de Roo, Dubbel-Fris en DJ Willem van Oranje. Poster bekijken? Dat kan hier.

 

Fout oranje feestje bij Poolcentrum Hardenberg
Bij Poolcentrum Hardenberg is het ook feesten geblazen tijdens Koningsdag 2022! Op 26 april tijdens koningsnacht wordt er een fout oranje feest georganiseerd van 19.00 tot 00.00uur. Zij zorgen voor de muziek en drankjes. Het enige wat jij hoeft te doen is je fout te verkleden! En op Koningsdag zal DJ Raymon Hoekman vanaf 21.00 tot sluitingstijd zorgen voor een heerlijk fout feestje! Zie de poster hier.

 

Vrijmarkt, muziek en meer
Op Koningsdag organiseert Hardenberg een Vrijmarkt van 10.00 tot 17.00uur! Op de Markt en in de Voorstraat vind je leuke kraampjes en standplaatsen met veel verschillende spulletjes. Daarnaast zijn er ook leuke andere activiteiten: zo staan er leuke springkussens verspreid door de stad en is er overal muziek te beluisteren. Tijdens Koningsdag zijn de winkels natuurlijk ook geopend!

Wil je een plek reserveren voor de kraampjes- en kleedjesmarkt? Klik dan hier!