3 maart 2021

INTERVIEW – Allard:“Klanten zijn laaiend enthousiast om weer te komen winkelen”

Allard Brunink MayDay, Cecil & Street One

Hoe heb je de lockdown beleefd? “Drie winkels is mooi als het goed gaat, maar als het tegenzit gaat het wel drie keer zo snel. Maar we zijn er vol voor gegaan. Vanaf de dag dat we onze deuren moesten sluiten, zijn we gelijk begonnen met het presenteren van onze collecties op Facebook en Instagram om nog zoveel mogelijk klanten te kunnen bedienen. Dat is best redelijk gelukt. Normaal lopen onze klanten gemakkelijk tussen onze drie winkels heen en weer. Ook nu zagen we dat klanten soms uit alle drie winkels iets bestelden.”

Hoe ziet de komende periode eruit? “We zijn erg blij dat we weer klanten mogen ontvangen. We hebben al aardig wat afspraken in de agenda staan voor komende week. We hebben hoge verwachtingen en merken dat onze klanten laaiend enthousiast zijn om weer te komen. De winkel ziet er tiptop uit. Een deel van de winkels is gevuld met mooie, nieuwe voorjaarsmode. Ook hebben we nog een stukje najaarscollectie: items die in het voorjaar nog prima doorgedragen kunnen worden met een dikke korting.”

Hoe motiveer je mensen om weer terug te komen in je winkels?
“Online shoppen kan wel gemakkelijk zijn, maar het blijkt dat er te vaak iets retour moet. Dat horen we van klanten
die al een afspraak hebben gemaakt. Mensen willen voelen en passen en in het echt is de kleur altij d anders dan op
een plaatje. We hebben er dan ook alle vertrouwen in dat mensen weer bij ons terug komen. Bovendien zal de gezelligheid in de stad als er straks weer meer bezoekers lopen een positieve uitwerking hebben op de winkels. Natuurlij k hopen we dat ook de horeca in Hardenberg weer snel open mag.”

Een afspraak maken om te komen winkelen bij MayDay, Cecil of Street One kan telefonisch via 0523-267098.