Leuke activiteiten met de kids in Winkelstad Hardenberg

De koude maanden zijn weer aangebroken en dat betekent veel binnen zitten.  Juist daarom is het leuk om er weer eens lekker op uit te gaan met de kids. Wij hebben voor jullie 7 leuke activiteiten op een rijtje gezet zodat jullie je niet hoeven te vervelen tijdens deze winterperiode.

Scrol snel door naar beneden om de activiteiten te lezen!

Ga lekker zwemmen bij zwembad de Slag
Hoe leuk is het om recreatief te gaan zwemmen bij zwembad de Slag! Voor de peuters is er een peuterbadje aanwezig en voor de wat oudere kids is er elke vrijdagavond discozwemmen. Ga jij ook lekker swingen, dansen en zwemmen op de beste hitjes?

Save the City app
Beleef Hardenberg, al lopend door de stad, als één escaperoom! Dit kan met de Save the City app. In de app staan vier locaties waar je verschillende puzzels kunt oplossen. Om de puzzels op te lossen moet je naar deze locaties lopen. Je beland bij elke puzzel in een ander tijdperk, waardoor je de stad nog beter leert kennen!

Ga jij samen met je vrienden en ouders op pad en lukt het jullie op de stad Hardenberg te redden? Download de Save the City app gratis in de Appstore of GooglePlay en je kunt meteen op pad!

Voor meer informatie over de Save the City app, klik hier

Kinderroute Joggem
Heb je zin in een avontuur? Ga mee op ontdekking met Joggem! De wandelroute van Joggem is een route van 3,5 kilometer bij het Vechtpark en ondertussen ontdek je meer over het Vechtpark. Kraak jij de code van de kluis? In het bijbehorende routeboekje kun je namelijk de code kraken door meerdere vragen goed te beantwoorden. In de kluis wacht een klein cadeautje! Het routeboekje is te koop bij Natuuractiviteitencentrum De Koppel.

Warme chocolademelk drinken
Met het koude weer is een warme chocolademelk altijd een goed idee! In Hardenberg is er genoeg knusse plekjes waar je een warme chocolademelk met een lekkernij kan scoren. Hier vind je alle horeca plekjes in Hardenberg.

 

Een nieuwe outfit shoppen voor de feestdagen
In het centrum van Hardenberg is er een breed aanbod aan kledingwinkels. Hoe leuk is het om alvast een nieuwe outfit te shoppen voor de feestdagen die eraan komen. Zo ziet het hele gezin er straks tiptop uit! 

Bak een lekkere cake met lokale producten!
Bij het Streekhuus verkopen ze allerlei heerlijke en ambachtelijke producten vanuit de regio. Hoe leuk is het om een lekkere cake (of een andere lekkernij) te bakken met de producten uit onze eigen streek!

Geniet van een film in Bios Hardenberg
Een van de meest relaxte uitjes is toch echt wel een film kijken in de bioscoop. Er draaien weer volop leuke films dus neem snel een kijkje in de filmagenda en reserveer een plekje!

Etalagepuzzeltocht
Heb jij de nieuwe ontdek en beleef al doorgelezen? Op pagina 10 vind je een mega leuke etalagepuzzeltocht. Je kan van 1 december tot 29 december deelnemen aan de etalagepuzzeltocht.

Evenementen
In de winter zijn er weer allerlei leuke evenementen in de stad. Hieronder staan een aantal events uitgelicht. Je kunt hier een overzicht zien van alle evenementen.  Kom jij langs?