Tijd voor een ijsje

Mee naar de stad is deze zomer een feestje. Jouw zomer begint namelijk met een lekker ijsje in de stad. Mango, aardbei of banaan? Welke smaak kies jij? Bij meerdere horeca zaken in Hardenberg kun jij je ijsje scoren.

Benieuwd waar je de lekkerste ijsjes haalt in Winkelstad Hardenberg? Check de ijssalons hieronder. Dat wordt lekker smikkelen, geniet ervan!

Van der Poel Ijs

Bakkerij Nollen heeft sinds kort een winkel geopend in Hardenberg, waar een maand later een ijsgedeelte met ijs van Van der Poel bij in is gekomen! Een
heus begrip in Twente en omstreken. IJs waar mensen met liefde een paar kilometer voor om rijden.

Maar liefst vierentwintig verschillende smaken ijs scheppen ze voor je in een krokant hoorntje of in een coupe to-go. Je kunt hier terecht voor heerlijke en speciale smaken, zoals strawberry-cheesecake, cookie-caramel en chunky monkey! Iets te vieren? Dan haal je hier de lekkerste ijstaarten! Een ding is zeker: hier moet je deze zomer zeker eens langs!

 

 

 

IJssalon Toscana Hardenberg

Toscana Hardenberg is een heerlijke ijssalon en chocolaterie in één. Je geniet hiervan een ruim assortiment aan ambachtelijke ijs, koffie,- en theespecialiteiten en ons ruime assortiment aan bonbons van hoogstaande kwaliteit!
Naast de reguliere smaken ijs, is er ook ijs voor diabetici, lactose- en glutenvrij ijs en softijs. Het wordt dan ook op ambachtelijke wijze en met veel liefde en passie van de beste natuurlijke ingrediënten gemaakt in de Toscana IJsmakerij. Het is zeker een unieke belevenis op ijs,- en chocoladegebied!

Paviljoen de Haven

Hardenberg is sinds een paar maand een nieuw terras rijker, en wat voor één! Op één van de mooiste plekjes aan de Vecht, aan de nieuw ingerichte haven, heeft het Havenpaviljoen haar deuren deze week geopend.

In samenwerking met IJshoeve Bosman uit de Krim worden hier de lekkerste ambachtelijke ijsjes getapt en geschept, en kun je heerlijk aan het water genieten van het beste ijsje uit de regio!