16 december 2022

IJsbaan van start!

Afgelopen week hebben we een mooie start gehad van de ijsbaan in Hardenberg. Mede door de fantastische organisaties Nederlandse Aardolie Maatschappij, Visit Hardenberg en de vrijwilligers van Baalder is de ijsbaan dit jaar mogelijk gemaakt. Bedankt voor jullie steun en inzet!

Nederlandse Aardolie Maatschappij (NAM) is al jaren actief in Hardenberg en omgeving en draagt met de aardgaswinning uit kleine gasvelden bij aan de Nederlandse energievoorzienig. NAM: “We zijn blij dat we dit jaar een bijdrage hebben kunnen leveren de prachtige kunst-schaatsbaan in hartje Hardenberg. We hopen nog jaren op een veilige en verantwoorde manier actief te zijn in en om Hardenberg en daar waar nodig nog wat terug te kunnen doen voor de samenleving.”

Tijdens schooltijd hebben ook veel basisscholen uit Hardenberg deze week een bezoekje gebracht aan de ijsbaan. Afgelopen dinsdag kwam de Taalschool langs. We spraken met de directrice van de Taalschool: “Mooi om de leerlingen een stukje cultuur mee te geven door middel van de ijsbaan”.

Wij genieten van alle mooie plaatjes die voorbij komen en het zien van jullie plezier op de ijsbaan!
Kom jij ook langs om de ijsbaan te bewonderen?