Locatie Stadsherberg Ons Huis
Website Webshop
Restaurant

Stadsherberg Ons Huis

Stadsherberg Ons Huis is een gemoedelijk familierestaurant in het centrum van Hardenberg. Het is een bijzonder restaurant omdat we heerlijke zelfgemaakte gerechten hebben, maar ook omdat we een leerwerkbedrijf zijn voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Families met kleine kinderen zijn bij ons van harte welkom. We hebben voor hen een bijzonder menu en we hebben een speelgoedkast.

Ons Huis is een gemoedelijke stadsherberg in de binnenstad van Hardenberg waar iedereen welkom is.
In de eerste plaats is Ons Huis een restaurant waar u heerlijk kunt genieten van een kop koffie, een drankje, een hapje, lunch of diner. In de tweede plaats is Ons Huis een leerwerkplek voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. In de derde plaats willen we inspirerend zijn; we moeten er zijn voor elkaar en zuinig zijn op deze wereld. En als laatste, maar o, zo belangrijk, willen we u een heerlijk samen zijn laten ervaren.

 

BETEKENIS ONS HUIS

Heerlijk:
Onze keuken-brigade bereidt u een heerlijke maaltijd waar we gebruik maken van seizoen- en streekgebonden producten. Op onze kaart staat een variërend aanbod.

Uitzonderlijk:
In Ons Huis hebben we te maken met een uitzonderlijk team, alle teamleden zijn van unieke waarde en doen hun best u een zeer aangenaam bezoek te verzorgen.

Inspirerend:
Respect voor onze medemens, onze streek, ons land en de wereld vinden we belangrijk. Binnen Ons Huis willen we hier op allerhande vlak – hoe klein soms ook- onze bijdrage aan leveren.

Samen:
Als team willen wij uw bezoek als een prettig samen zijn laten ervaren, samen met anderen of samen met Ons.

 

 

Lees meer

Wij verkopen


Monchoutaart

huisgemaakt
€3,50

Lunch broodjes

verschillende varianten, nu vanaf:
€4,50

Maaltijd

Volledige afhaal maaltijd vanaf
€6,50

Thee leuten

vanaf twee personen, prijs p.p.
€19,90

Stadsherberg Ons Huis

Fortuinstraat 5, 7772 BM Hardenberg

Openingstijden

Dinsdag: 10:00 - 16:30
Woensdag: 10:00 - 16:30
Donderdag: 10:00 - 19:30
Vrijdag: 10:00 - 19:30
Zaterdag: 10:00 - 19:30