
In 2015 hebben wij ons Italiaanse restaurant Cucina 39 geopend.
Onze menukaart is met de grootste zorg samengesteld door onze chef-kok Antonio Usai en sous-chef Mirco Marrazzo.
Zij hebben van Sardinië en Italië een ruime keus aan recepten meegenomen.
Wij willen u laten genieten van originele Italiaanse vlees en visgerechten, en pasta’s natuurlijk.
Daarnaast serveren wij een ruime keus aan pizza’s – die met veel passie klaar gemaakt worden door onze pizzabakker Tommaso Castorani.
Voor de bambino’s/ kinderen hebben wij een eigen menukaart.
Wij bieden u een uitstekende selectie van mooie Italiaanse wijnen, daarnaast serveren wij Italiaans bier – Peroni – en sterke dranken.
Personeel met passie
Onze chef-kok Antonio Usai, sous-chef Mirco Marrazzo en de pizzabakker Tommaso Castorani komen alledrie uit Italië – Sardinië/Milaan/Rome
Sardinië is wellicht niet de meest bezochte bestemming in Italië maar wel een aanrader.
De combinatie van zon, zee en cultuur is adembenemend. U proeft het in onze gerechten.
Wilt u iets bijzonders eten, vraag het onze chef-kok – Antonio.
Maak bij ons kennis met de rosso Cannonau di Sardegna, een uitstekende rode wijn bij vlees,
pasta en kaas gerechten. De witte wijn bianco Vermentino di Sardegna is heerlijk bij verse vis.
La Cantina
Kom eens kijken in onze gezellige wijnkelder (La Cantina) beneden.
Alle wijnen van de wijnkaart liggen er.
Wij voorzien u graag van advies en hopen u binnenkort te verwelkomen in ons restaurant.
Rita Vogel-Westerink & team Cucina39
Lees meer