Locatie Blij!
Website
Lunchroom

Blij!

Welkom bij Blij!

Ontstaan vanuit het idee om Hardenberg een nieuwe en trendy koffiezaak en lunchroom te bieden waar goede koffie, lekkere broodjes en originele flammkuchen samenkomen. Samen met blij personeel en goede producten willen wij elke gast een Blije ervaring bieden! Sinds een jaar is Blij uitgebreid met een diner en borrelkaart. Van koffie tot diner en dessert: u kunt bij ons terecht!

Elke maandag tot en met zaterdag heten wij u graag welkom in ons mooie, moderne en ruim restaurant. Of bij mooi weer op ons grote en sfeervolle terras.

Vanaf het begin af aan staan wij bekend om onze lunch. We bieden een divers en gevarieerde keuze aan lunchgerechten met verse en lokale producten. Wij staan bekend om onze flammkuchen die we in onze steenoven lekker luchtig en krokant bakken. We hebben verschillende smaken. Daarnaast staan er uiteraard heerlijke verse broodjes op de kaart. Nieuwsgierig wat wij nog meer te bieden hebben? Bekijk onze menukaart, zodat u al enigszins de weg weet te vinden tussen al het lekkers dat wij u te bieden hebben.

Naast onze reguliere menukaarten bieden wij ook de mogelijkheid om feestjes, partijen en arrangementen bij ons te houden. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen, wij staan u graag te woord!

Op zondag is Blij geopend voor feesten & partijen en natuurlijk op de koopzondagen.

Lees meer

Blij!

Markt 1, 7772 AE Hardenberg

Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: Gesloten