17 november 2022

‘Het beste haal je… gewoon in Hardenberg’

Met Sint en Kerst voor de deur is dit hét moment om de lokale ondernemers te steunen en lokaal te kopen, want het beste haal je gewoon in Hardenberg.

Stichting Centrummanagement Stad Hardenberg hoopt met de campagne ‘Het beste haal je gewoon in Hardenberg’ inwoners bewust te maken van de kracht van lokaal kopen. Je steunt er de lokale ondernemers mee. Je helpt hen zo door de energiecrisis en je draagt daarnaast bij aan de levendigheid van Hardenberg.

Voor Hardenbergse ondernemers is de impact van de energiecrisis, de inflatie en na-effecten van de coronacrisis groot. Hardenberg staat bekend om haar warme en gezelligheid, in de zomerperiode, maar ook in de komende decemberperiode. Met de feestdagen voor de deur is het extra zichtbaar dat het centrum veel aandacht besteedt aan de verlichting en diverse activiteiten op het programma heeft staan. Om dit allemaal mogelijk te maken betalen alle ondernemers mee aan deze activiteiten.

“Met deze campagne willen we laten zien dat je niet bij een grote webshop hoeft te zijn om aan je spullen te komen. De service en gezelligheid die je ervaart als je lokaal koopt, maken hopelijk ook voor inwoners en bezoekers het verschil. Het plakje kaas bij de kaasboer, de ingepakte cadeautjes, de gezellige aanspraak én de uitermate deskundige service, lichten we in de campagne extra uit.”

De lokale ondernemers kunnen je vol passie vertellen over hun waren. Koop dus je kaas bij je lokale winkel, ga naar de plaatselijke slager én voor het beste advies naar de modezaken.